Onko tämä italianpataa? SM-liigapelaajan kuva pastamössöstä aiheutti kohun – ”Suunnittelemme ruoat yhdessä pelaajiemme kanssa”

Julkaistu:

SM-liiga
Ben Blood ei pitänyt Ässien keskiviikkoiltana tarjoamasta ruoasta. Ässien markkinointipäällikkö Jaakko Ruusunen pahoitteli Ben Bloodille nopeasti tilannetta.
Ben Blood kritisoi keskiviikkona Twitter-tilillään epämääräistä pastamössöä, jota Ässät tarjoili Tapparalle joukkueiden välisen ottelun jälkeen.
Nyt on selvinnyt, että ruoan oli tarkoitus olla italianpataa.

– Se oli tällainen italianpata, mutta valitettavasti lopputulos oli visuaalisesti erittäin epäonnistunut. Ruoan täytyy näyttää ja maistua hyvältä, Ässien markkinointipäällikkö Jaakko Ruusunen sanoo.

– Aloimme välittömästi selvittää, mitä ravintolassa on tapahtunut. Selvitys on vielä kesken. Tällä hetkellä näyttää siltä, että ruoan ainesosat olivat aivan oikeat, mutta visuaalinen lopputulos oli huono.
Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ruusunen kertoo, että oli välittömästi Bloodin julkaisun nähtyään yhteydessä ”Veri-Penaan”.

– Pahoittelin Ässien puolesta tilannetta. Keskustelimme ruokailuasioista laajemminkin. Keskustelu oli hyvähenkinen. Haluamme hoitaa ruoka-asiat jatkossa entistäkin paremmin.
Blood pelasi Ässissä kaudella 2017–2018. Hän oli siis Ruususelle tuttu jo entuudestaan.

– Ravintoasiat ovat hänelle todella tärkeitä.

Blood kirjoitti keskiviikkona, että jakaa mielellään edullisia ja terveellisiä reseptejään eteenpäin. Antoiko hän Ässille ruokavinkkejä?

– Ei antanut. Mutta olemme kyllä keskustelleet ja suunnitelleet ravintolan ruoat yhdessä pelaajiemme kanssa, Ruusunen kertoo.


Kotijoukkueet tarjoavat SM-liigassa ottelun jälkeiset sapuskat vierasjoukkueille. Ruusunen kertoo, että Porissa kotijoukkueen pelaajat syövät samaa ruokaa vierasjoukkueen kanssa.

– Tämä oli ensimmäinen kerta, kun saamme negatiivista palautetta. Ymmärryksemme mukaan asiat ovat olleet oikein hyvällä tolalla. Otamme tämän kuitenkin hyvin vakavasti ja selvitämme asian.

Kenen vastuulla Ässien kotiotteluiden jälkeisten ruokien valmistaminen on?

– Ässien vastuulla. Sen kummemmin en halua yksilöidä.

Ruusunen myöntää, ettei kritiikki tee hyvää Ässien brändille.

– Eihän tämä hyvä juttu ole. En kuitenkaan usko, että mielikuvat ravintolastamme muuttuvat kriittisesti. Ravintolan päivittäinen toiminta on korkeatasoista.

Ässien seuraava kotiottelu on lauantaina Ilvestä vastaan.

– Silloin ruoka on takuuvarmasti kunnossa. Otamme tästä opiksemme.

Täsmennetty juttua 19.9 kello 13:22. Ruusunen ei soittanut Bloodille kuten jutussa aiemmin kerrottiin, vaan oli yhteydessä muilla tavoin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt