Ben Blood lyttäisi Porissa tarjotun ruoan - SM-liiga - Ilta-Sanomat

Kuva pastamössöstä – Tapparan jenkkipuolustaja lyttäsi Porissa tarjotun ruoan: ”SM-liiga, ottakaa yhteyttä!”

Ben Blood olisi toivonut ravinteikkaampaa ruokaa ottelun jälkeen.

Ben Blood olisi toivonut ravinteikkaampaa ruokaa ottelun jälkeen.

Julkaistu: 19.9.2019 0:07, Päivitetty 19.9.2019 8:21

Tappara pelasi Ässiä vastaan Porissa. Ben Blood otti ottelun jälkeen kantaa vierasjoukkueelle tarjottuun ruokaan.

Tapparan yhdysvaltalaispuolustaja Ben Blood ei ollut tyytyväinen ruokaan, jota tarjoiltiin Porissa vierasjoukkueelle ottelun jälkeen. Tappara murskasi Ässät lukemin 5–0.

Blood julkaisi kuvan ruoasta Twitter-tilillään myöhään keskiviikkoiltana.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Blood kirjoitti kuvansa yhteyteen sarkastisen saatetekstin.

– Haluan auttaa siinä, ettei tällaista tapahdu enää koskaan. Minulla on yksinkertaisia, halpoja, helppoja ja maistuvia reseptejä, hän kirjoitti.

– SM-liiga, ottakaa minuun yhteyttä, olkaa kilttejä!

Blood kertoo, että Tappara pelaa kolme peliä tällä viikolla. Hän ei selvästi ollut tyytyväinen Porin sapuskan palauttavaan ravintosisältöön.

Epämääräisen näköinen ruoka näyttäisi sisältävän pastaa, herneitä, maissia ja kenties jotain lihaa.

Blood edusti Porin Ässiä kaudella 2017–2018. Kenties kotijoukkue nauttii Porissa paremman pöydän antimista, sillä tuolloin Blood ei kritisoinut kaupungin ruokatarjontaa.

SM-liigan joukkueilla on velvollisuus järjestää vierasjoukkueelleen ruokailu ottelun jälkeen. Bloodin olisi siis kenties kannattanut osoittaa syyttävä sormensa Ässien suuntaan SM-liigan sijaan.

Ei ensimmäinen kerta

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun ulkomaalaispelaaja lyttää Suomen ruokatarjonnan. Kärpissä työsulkukaudella 2012–2013 pelannut kanadalaishyökkääjä Kyle Turris mollasi tuolloin ABC:n pöperöt.

– Matkustaminen täällä on kauheaa, pahempaa kuin junioriliigoissa. Lennämme Helsinkiin ja hyppäämme bussiin neljäksi-kuudeksi tunniksi ja pysähdymme kolme kertaa kuuden tunnin matkalla ilman mitään syytä. Se on kamalaa, Turris sanoi.

Ruoka-arvostelusoppaan ovat heittäneet lusikkansa myös kotimaiset pelimiehet. Syksyllä 2015 Pelicansin silloinen kapteeni Antti Erkinjuntti otti väkevästi kantaa Vaasan Sportin tarjoamaan ilta-ateriaan ottelun Sport–Pelicans jälkeen.

Erkinjuntti laittoi Twitteriin kuvan ja kertoi kattauksen sisältävän chilinakkeja ja eineslihapullia. Lisäksi vierasjoukkueelle oli tarjolla kaalisalaattia.

Blood edusti tuolloin lahtelaisseuraa, mutta ei ollut kyseisenä iltana Pelicansin kokoonpanossa.

Kehonrakentaja ja yrittäjä Jari ”Bull” Mentula naureskeli, kun hän kuuli, mitä huippu-urheilijoille oli ollut tarjolla Vaasassa.

– Aikuisille miehille on tarjottu ruokaa, jota syödään usein jossain lasten synttäreillä. Näitä annoksia ihmiset syövät myös perinteisten ja pitkien ravintolailtojen jälkeen, Mentula äimisteli.

Juttuun lisätty tiedot SM-liigan vuoden 2015 ruokatarjontasopasta kello 8.21.

Tuoreimmat osastosta