Katsomoväkivalta leimahti Kärppien ja Sportin ottelussa – kaksi vietiin putkaan, yksi sairaalaan

Julkaistu:

Jääkiekko
Kärppien ja Sportin liigaottelua seuraamassa olleet kannattajat ottivat yhteen toisella erätauolla lauantaina. Järjestyksenvalvoja vietiin jäähallilta sairaalaan.
Poliisi puuttui lauantaina 14.9. Oulun Kärppien ja Vaasan Sportin liigaottelun erätauolla sattuneeseen tappelunnujakkaan.

Toisen erätauon aikana jäähallin A-ovien kohdalla syntyi tappelu kahden kiekkokatsojan kesken. Asialla oli yksi Kärppien ja yksi vaasalaisten kannattaja. Tapahtumia rauhoittamaan mennyt järjestyksenvalvoja kaatui nujakassa ja löi päänsä jäähallin seinään.

Poliisi otti molemmat tappelijat kiinni ja vei poliisivankilaan Haukiputaalle. Heitä epäillään pahoinpitelystä. Järjestyksenvalvoja kuljetettiin sairaalaan, missä hän vietti yön tarkkailtavana.

Oululainen ja vaasalainen ovat myöntäneet esitutkinnassa syyllistyneensä epäiltyihin rikoksiin. Rikosnimike on muutettu lieväksi pahoinpitelyksi. Järjestyksenvalvojaan kohdistunutta tekoa tutkitaan esitutkinnassa ilmi tulleiden asioiden vuoksi epäiltynä vammantuottamuksena. Poliisi esittää asiaa selvitettäväksi sovittelun avulla.