Jonne Virtanen paljastaa TPS-potkujensa syyt: ”Epäasiallinen käytös ja runsas alkoholinkäyttö”

Julkaistu: , Päivitetty:

jääkiekko
Jonne Virtanen paljasti syyn hänen ja TPS:n välirikkoon. TPS vahvisti sopimuksen purun.
TPS:n kohuhyökkääjä Jonne Virtanen on avannut hänen ja seuran välirikkoon johtanutta tapahtumaketjua.

Virtasen mukaan TPS ilmoitti purkamisen syyksi epäasiallisen käyttäytymisen ja runsaan alkoholinkäytön työtehtävissä. TPS vahvisti verkkosivuillaan Virtasen sopimuksen purun perustelluista ja harkituista syistä.
– Tältä osin totean, että pääasiallinen työtehtäväni on pelaaminen ja harjoittelu. Näissä tehtävissä en ole milloinkaan nauttinut alkoholia tai ollut sen vaikutuksen alaisena.

Virtanen vahvistaa kirjoituksessaan, että asiat eskaloituivat TPS:n Tanskan-matkalla, kuten asiasta on mediassa raportoitu.

– Tosiasiassa kyse on ollut siitä, että allekirjoittaneella on ollut edellisen illan rookie-illallisesta johtuen ns. dagen efter matkustuspäivänä.

– Kysymyksessä olevan illallisen tarjoilut on kustantanut seura itse ja tällainen illallinen on yleensä tapa jääkiekossa. Myönnän nauttineeni seuraavana päivänä yhden oluen lentokentän paikallisessa ”old barrelissa”, mutta en pitänyt sitä kokonaisuus huomioon ottaen paheellisena.

Virtanen kokee, että TPS pitää Tanskan tapahtumia ”vain ns. keppihevosena”.

Virtanen kertoo riitauttavansa asian riidanratkaisuelimiin.

– Katson, että seura on purkanut pitkän sopimukseni virheellisillä ja vaillinnaisilla perusteilla. Olisin toivonut, että asiassa oltaisiin päästy sopuun, mutta sovintoa on vaikea tehdä yksin.

Lisätty juttuun klo 12.55. TPS:n vahvistus Virtasen sopimuksen purusta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt