Oliwer Kaski oli IS Liigapörssin pistelinko – kuka nousee uuden kauden pörssikuninkaaksi?

Julkaistu:

IS LIIGAPÖRSSI
Viime kaudella SM-liigassa hirmutehot iskenyt Oliwer Kaski oli pisteykkönen myös IS Liigapörssissä. Nyt tilaa on uudelle pistekuninkaalle.
IS Liigapörssissä jokainen pääsee kokoamaan oman joukkueen SM-liigan tähdistä. Kasattu kuusihenkinen joukkue menestyy sen perusteella miten valitut pelaajat onnistuvat oikeissa otteluissa. Pisteitä kertyy mm. maaleista, syötöistä, laukauksista, torjunnoista sekä voitetuista peleistä.

Paljon pisteitä tekevät pelaajat ovat tärkeitä ja Oliwer Kasken ilmiömäinen liigakausi Pelicansissa näkyi myös Liigapörssissä. Kaski oli ainoa pelaaja joka tuotti hänet valinneille valmentajille yli 600 pörssipistettä päästen jopa tasan 700 pisteeseen. Toisena pörssipisteissä oli Kärpissä hyökännyt Ville Leskinen 581 pörssipisteellä.

Tilaston kolmas Lukon Justin Danforth jäi vain kaksi pörssipistettä, eli yhden syöttöpisteen verran, Leskisestä ja on viime kauden tilaston ensimmäinen alkavalla kaudella SM-liigassa nähtävä pelaaja. Kärkipään Liigapörssi-nimistä pisteitä SM-liigassa takovat alkavalla kaudella mm. JYPin Jarkko Immonen, HPK:n Petteri Nikkilä sekä HIFK:hon siirtynyt Teemu Turunen.

Uuden pörssikuninkaan sekä koko kauden parhaan Liigapörssi-valmentajan metsästys starttaa SM-liigan avauksen myötä 12.päivä syyskuuta.

Oman joukkueen IS Liigapörssiin pääsee kasaamaan täällä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt