TPS:n ex-kapteeni Juhani Tamminen ihmettelee Jonne Virtasen tietämättömyyttä: ”Maailma on puhelimia täynnä”

Julkaistu:

SM-liiga
Kiekkolegenda Juhani Tammiselta ei heru ymmärrystä TPS:stä hyllytetylle Jonne Virtaselle. Samalla hän ihmettelee seuran vaikenemista.
Turun Palloseura ilmoitti maanantaina hyllyttäneensä varakapteeninsa Jonne Virtasen. Isokokoinen hyökkääjä vapautettiin toistaiseksi kaikesta seuran toiminnasta.

TPS:aa pelaajana ja valmentajana aikanaan edustanut turkulainen kiekkolegenda Juhani Tamminen kertoi IS:lle seuranneensa tapausta sekä huvittunein että surullisin mielin.

Tamminen kommentoi jupakkaa sekä omien lähteidensä että julkisuudessa olleiden tietojen varassa. Tamminen ei yksilöinyt IS:lle omia lähteitään.

– Todella kauan tuossa bisneksessä joka roolissa olleena: ensin pelaajana, sitten kapteenina, sitten päävalmentajana ja toimitusjohtajana, niin ihmettelen, että kuinka kauan tätä sirkusta täytyy pyörittää, Tamminen aloitti ja lisäsi:

– Jos saamani tiedot tapauksesta pitävät paikkansa, niin kyse on sellaisesta termistä kuin supersekoilu.

Tammisen mukaan tilannetta pahentaa se, että Virtanen kuuluu joukkueensa kapteenistoon. Hänellä ei kuitenkaan ole moitittavaa hyökkääjän peliesityksistä.

– Virtanen on tuonut hyvän fyysisen lisän, ja valmentaja Kalle Kaskinen on antanut hänelle fiksusti vastuuta varakapteenina, mutta olla TPS:n kapteenistossa... Minä olen ollut siellä kapteenina viisi vuotta, vaikka olisin ollut varakapteeni, niin se olisi ollut iso luottamuksen- ja kunnianosoitus.


Virtanen sanoi aiemmin tiistaina IS:lle, ettei tiedä syytä hyllytykselle. Tätäkin kokenut kiekkomies pitää erikoisena.

– Se on erikoisuuden huippu, ellei varakapteeniksi valitulla miehellä pelaa kommunikaatio seuran suuntaan, eikä tiedä mistä hyllytys johtuu. Maailma on puhelimia täynnä, Tamminen jyrähti.
Virtaseen hyllyttämiseen johtaneista seikoista liikkuu paljon erilaisia huhuja, joita Tamminenkin on kuullut, mutta varsinaista tietoa ei julkisuuteen ole juuri kerrottu. TPS on ollut ilmoittanut selvittävänsä asiaa seuran sisällä.
Entisen TPS:n hyökkääjän mielestä joukkueen kannattaisi tulla ulos tiedotteen kanssa ja kertoa mitä on tapahtunut, jotta huhupuheet ja spekulaatiot rauhoittuisivat.

– Kyllä siellä TPS:ssa klubitakkeja pyörii töissä. Siellä on fiksua väkeä ja hyvin organisoitu toiminta. Ihmettelen, ettei siellä tulla selvän ”statementin” kanssa ulos. Osoittaa mielestäni Kaskisen ja toimitusjohtaja Santtu Jokisen kokemattomuutta, ettei tulla ulos ja kerrota, mistä on kysymys. Ei pidä jättää varaa spekuloinnille, silloin media kaivaa maailman tappiin asti.

Virtanen kertoi IS:n artikkelissa, että aikoo istua myöhemmin tällä viikolla alas seurajohdon kanssa ja keskustelee asiasta. TPS:n toimitusjohtaja Jokista IS ei ole tiistaina tavoittanut kommentoimaan asiaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt