Perttu oli koko kauden ykkönen Liigapörssissä – voitti pääpalkintona henkilöauton!

rac

Julkaistu:

Perttu Ukkonen oli IS Liigapörssin koko kauden paras valmentaja.
IS Liigapörssissä on ajatus kasata oma kuuden pelaajan joukkue SM-liigan pelaajista. Joukkue menestyy sen mukaan, miten joukkueen pelaajat suorittavat SM-liigan otteluissa. Pisteitä kertyy mm. maaleista, syötöistä, laukauksista, torjunnoista, nollapeleistä sekä voitetuista otteluista.

Liigapörssin kausi on jaettu kuuteen jaksoon. Jokaisen jakson voittajien lisäksi myös koko kauden parhaat luonnollisesti palkitaan. Pääpalkintona on uusi henkilöauto, jonka vuoden valmentaja saa omakseen. Päättyneen kauden voittaja oli jo syksyllä 1995 Liigapörssiä ensimmäisen kerran pelannut Perttu Ukkonen.

Savonlinnalaislähtöinen ja nykyisin Tampereella asuva HPK-kannattaja Ukkonen voitti Liigapörssin lopulta 64 pörssipisteen erolla ennen Mikko Kekkiä. Ero ei ole järisyttävän suuri, kun hajauttaa kauden 130 pelipäivälle. Tilastoissa tätä eroa voisi verrata yhdeksi laukaukseksi joka toisena pelipäivänä.

IS Liigapörssin PörssiTV oli paikalla, kun Ukkonen vastaanotti pääpalkintona olleen henkilöauton. Yllä olevalla videolla voittaja kertoo tunnelmistaan sekä taktiikastaan kauden aikana.