Lukko hankki kaksi puolustajaa ulkomailta

Julkaistu:

SM-Liiga
David Nemecek ja Robin Press vahvistavat Rauman Lukkoa.
Jääkiekon SM-liigassa pelaava Rauman Lukko solmi sopimuksen 194-senttisen tsekkipuolustaja David Nemecekin, 23, kanssa.

Kotimaansa Mlada Boleslavista siirtyvän Nemecekin 1+1 -vuotisesta sopimuksesta jälkimmäinen vuosi on seuran optiolla.

Suomi on Nemecekille entuudestaan tuttu. Hän pelasi kauden 2014–15 TPS:n organisaatiossa.

– Davidilla oli kova halu tulla Suomeen ja Lukkoon. Hän on seurannut, miten Raumalla nuoret pelaajat menivät viime kaudella eteenpäin, Lukon urheilutoimenjohtaja Kalle Sahlstedt sanoi Lukon tiedotteessa.

Kaudella 2017–18 Tsekin maajoukkueessa debytoinut Nemecek kuvailee itseään isoksi ja liikkuvaksi pelaajaksi, joka käyttää kokoaan hyväkseen.

– Halusin ottaa seuraavan askeleen urallani, ja Lukko tuntui oikealta valinnalta. Pääsin pelaamaan muutaman ottelun liigaa (TPS:ssa kaudella 2014–15) ja jäin silloin ajattelemaan, että jonain päivänä olisi hienoa palata takaisin. Nyt se päivä on tässä, Nemecek kommentoi.

Lukko julkisti tänään myös toisen pelaajasopimuksen, kun ruotsalainen puolustaja Robin Press, 24, liittyi raumalaisten vahvuuteen. Nemecekin tavoin isokokoinen Press siirtyi Raumalle SHL:n Färjestadista.

– Press on taitava, isokokoinen rightin puolen pakki. Hän on taistellut Färjestadissa peliajasta ja uskon, että hänellä on kova nälkä päästä murtautumaan joukkueensa pakiston kärkeen, Sahlstedt kuvaili Lukon tiedotteessa.

Lukko selvisi kuluvalla kaudella SM-liigassa puolivälieriin asti, mutta tippui silloin jatkosta voitoin 0–4 Tapparaa vastaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt