Kärpät sekoitti kokoonpanonsa täysin 6. välierään – kuilun partaalla oleva Tappara teki maalivahtiratkaisunsa

Julkaistu:

SM-liiga
HPK ja Kärpät ovat voiton päässä finaaleista.
SM-liigassa pelataan maanantaina huippujännittävät kuudennet välieräottelut. HPK ja Kärpät voivat varmistaa finaalipaikkansa.

Helsingissä kotijoukkue IFK on selkä seinää vasten. Sarjassa Kärppiä vastaan on nähty toistaiseksi vain kotivoittoja.

Kärpät on sekoittanut hyökkäysketjunsa täysin kuudenteen otteluun. Mikään neljästä vitjasta ei ole ennallaan. Muun muassa Oskar Osala on merkitty nelosketjun keskushyökkääjäksi.

HIFK:n kokoonpanossa ainoa merkittävä muutos on puolustaja Ryan O’Connorin poissaolo. Hänen paikkansa kuusikossa ottaa Aleksi Laakso, ja Micke-Max Åsten nousee uutena miehenä kokoonpanoon.

Kotihallissaan finaalipaikkaa jahtaava Hämeenlinnan Pallokerho saa puolestaan parin pelin tauon jälkeen Niclas Luceniuksen takaisin riviin. Ruotsalaispuolustaja Jesper Lindgren on sen sijaan yhä sivussa.

Tapparan kokoonpano pysyy ennallaan. Tamperelaisten kohdalla suurin mielenkiinto kohdistuu tolppien väliin, jossa aloittaa aiempien pudotuspeliotteluiden tavoin Christian Heljanko.

Heljanko päästi edellispelissä kolme maalia taakseen avauserässä ja sai tehdä tilaa Niklas Bäckströmille. 41-vuotias konkariveskari piti maalinsa puhtaana koko loppupelin ajan mutta Tappara luottaa tiukassa paikassa yhä 22-vuotiaaseen Heljankoon.

Ottelut alkavat maanantaina kello 18.30.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt