Kärppien kokoonpanoon merkittävä muutos – sorvasi ykkösketjunsa uusiksi

Julkaistu:

SM-liiga
Kärpät isännöi HIFK:ta SM-liigan välieräottelussa perjantaina Oulussa.
Molemmat joukkueet ovat saaneet vetää tovin henkeä, sillä ne kohtasivat edellisen kerran maanantaina Helsingissä. Silloin HIFK oli selkeästi parempi ja voitti maalein 3–0.

Kärppien ydinpuolustaja Teemu Kivihalme on toipunut pelikuntoon ja pelaa Kärppien kakkosparissa. Kivihalme oli sivussa maanantaina.

Kärpät lähtee kotiotteluunsa uusitulla ykköskentällä. Nicklas Lasu on pudotettu kolmosvitjan keskelle. Hänen paikkansa Jussi Jokisen ja Ville Leskisen välissä ottaa slovakkisentteri Michal Kristof.

Lasu on pelannut aiemmissa HIFK-otteluissa Jokisen ja Leskisen kanssa samassa koostumuksessa. Viidennessä välierässä hän hyökkää Sami Anttilan ja Radek Koblizekin rinnalla.

HIFK:n kolme ensimmäistä kentällistä ovat täysin samat kuin maanantaina pelatussa ottelussa. Nelosvitjan muodostavat Oulussa Teemu Tallberg, Tommi Santala ja Thomas Nykopp. Micke-Max Åsten ja Ilmari Pitkänen eivät ole kokoonpanossa.

HIFK:n seitsemäs puolustaja on tällä kertaa Aleksi Laakso. Markus Kankaanperä ei pue HIFK:n edustusasua ylleen perjantaina.

Ottelusarja on tilanteessa 2–2. Finaalipaikka irtoaa neljällä voitolla.

Myös Tapparan ja HPK:n välinen välieräsarja on tilanteessa 2–2. Joukkueet kohtaavat seuraavaksi lauantaina Tampereella.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt