SM-liigan siirtomarkkinoilla tapahtuu: Tappara, TPS ja HPK vahvistuvat uusilla hyökkääjillä

Julkaistu:

SM-liiga
Tyler Morley, Cody Kunyk ja Topi Nättinen lähtevät SaiPasta.
SaiPan hyökkäyskalustoon tulee ensi kaudeksi merkittäviä muutoksia.

Joukkueen paras pistemies Tyler Morley esiintyy ensi kaudella Tapparassa. Kanadalainen keskushyökkääjä pelasi Lappeenrannassa vahvan kauden ja teki SM-liigan runkosarjassa pelaamissaan 57 ottelussa tehopisteet 17+24=41.

Myös SaiPan toiseksi paras pistemies Cody Kunyk jatkaa uraansa SM-liigassa. Hän siirtyy HPK:hon, joka aloittaa keskiviikkona välieräsarjan Tapparaa vastaan. Kunyk pelasi SaiPassa kaksi kautta ja oli molempina yksi joukkueen runkopelaajista. Jälkimmäisellä hänen saldonsa oli runkosarjan 55:ssä ottelussa 14+23=37 tehopistettä.

SaiPassa toisena kautena odotuksia vaisummin pelannut Topi Nättinen edustaa ensi kaudella TPS:aa.

Nättinen esiintyi edukseen Lappeenrannassa kaudella 2017–18. Joukkueensa selkeästi paras pistemies teki silloin 60 runkosarjan ottelussa tehopisteet 14+28=42. Tällä kaudella hän sai 43 ottelussa kasaan vain 3+16=19 tehopistettä.

SaiPa menetti jo aiemmin Jonatan Tanuksen Pelicansiin ja Ahti Oksasen Jokereihin.
Lappeenrantalaisseura ilmoitti keskiviikkona, että edellä mainittujen pelaajien lisäksi joukkueesta lähtevät myös Kalle Maalahti, Jakub Müller, Roy Radke, Frans Tuohimaa ja Jakub Wojnar.

SaiPasta tulevan Nättisen lisäksi TPS on hankkinut myös toisen pelaajan toisesta SM-liigaseurasta: keskiviikkona julkaistussa Leijonien MM-ryhmässä mukana oleva puolustajan Tony Sundin siirtyy turkulaisseuraan Vaasan Sportista.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt