Yle: Tapparan pukukopissa on ollut valtava suru – kahden pelaajan isät kuolivat

Julkaistu:

SM-liiga
Tapparan valmistautuminen kevään tärkeimpiin otteluihin ei ole ollut kaikista helpointa.

Yle kertoo, että Tapparan pukukopissa on ollut helmikuussa suuri suru, kun kaksi pelaajaa sai syvän suru-uutisen lähipiiristä.

Sekä Ben Bloodin että Veli-Matti Vittasmäen isät kuolivat samana viikonloppuna helmikuun puolessävälissä.

Blood oli ollut yhteydessä isäänsä helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna, mutta vain viikkoa myöhemmin Blood sai suru-uutisen viestitse sisariltaan.


– Isäni asui itsekseen, eikä kukaan ollut kuullut hänestä. Sisareni pyysivät poliisia apuun, ja he kävivät tarkistamassa tilanteen. Poliisit löysivät hänet, Blood kertoo Ylelle.

– Se oli odottamatonta, mutta onneksi pääsin kotiin ja sain olla perheeni kanssa. Tuollaisiin uutisiin ei voi koskaan valmistautua, enkä ole koskaan ollut joukkueessa, jossa tällaista tapahtuu. Elämä iski kovaa, Blood jatkoi.Vittasmäen isä puolestaan menehtyi vakavaan sairauteen.

Blood oli isänsä kuoleman takia sivussa kaikkiaan kolme ottelua (12.–22. helmikuuta) käytyään kotona Yhdysvalloissa. Vittasmäki oli poissa yhden ottelun.

Tappara aloittaa puolivälieräsarjan Lukkoa vastaan perjantaina.

Ensimmäinen ottelu aloitetaan hiljaisella hetkellä. Silloin ei kuitenkaan muisteta Bloodia ja Vittasmäkeä, vaan Tappara kunnioittaa pelaajalegendansa Pertti Koivulahden muistoa.

Koivulahti menehtyi pitkälliseen sairauteen 12. maaliskuuta eli reilu viikko sitten.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt