Jukureiden venäläishyökkääjälle pelikieltoa rivosta eleestä

Julkaistu:

SM-LIIGA
Jukureiden hyökkääjälle Vadim Pereskokoville tuomittiin yhden ottelun pelikielto hänen rivosta eleestään tiistaina pelatussa Lukko-ottelussa.
SM-liigan kurinpitodelegaatio määräsi yhden ottelun pelikiellon Jukurit-hyökkääjä Vadim Pereskokoville. Syynä on venäläishyökkääjän säädytön ele.

Tilanne nähtiin tiistaina pelatussa Lukko-Jukurit–ottelussa, jossa hanskansa pudottaneen Pereskokovin nähtiin tekevän oikealla kädellään itsetyydytysliikkeitä.

Pereskokov ei siis pelaa torstaina Jukureiden runkosarjan viimeisessä ottelussa KooKoota vastaan.

SM-liiga julkaisi Pereskokovin rivosta eleestä videon Twitterissä
Jos twiitti ei näy, katso se tästä.

Tällä kaudella SM-liigassa on annettu aiemminkin rangaistus säädyttömästä eleestä, kun Kookoon ruotsalaishyökkääjä Malte Strömwallia syytettiin myös itsetyydytyseleestä.

Strömwall puolustautui vakuuttaen, että ravisti kättään vain siksi, että sai siihen iskun mailasta ennen pelikatkoa. Urheilun oikeusturvalautakunta kumosi SM-liigan Strömwallille määräämän rangaistuksen jälkikäteen.

Tällä kaudella Pereskokov on tehnyt 14+11=25 pistettä 45 ottelussa. Tiistaina Lukon vierasjäällä maalein 6–1 murskannut Jukurit kohtaa torstaina kauden viimeisessä ottelussaan KooKoon. Jukurien lopullinen sarjasijoitus, 14:s, on jo varmistunut.