Ässät kunnioittaa Olli Lindholmin muistoa pelaamalla mustissa paidoissa – ottelussa nähdään tunteikas video

Julkaistu:

SM-liiga
Ässien kotiottelussa pidetään hiljainen hetki Lindholmin muistoksi.
Porin Ässät kunnioittaa keskiviikkona pelattavassa kotiottelussaan Olli Lindholmin muistoa.

Lindholm kuoli sairauskohtaukseen maanantain ja tiistain välisenä yönä. Yö-yhtyeen solistina tunnettu Lindholm oli kuollessaan 54-vuotias.

Ässien vt. toimitusjohtaja Mikael Lehtinen kertoo, että ennen Ässien ja HPK:n välistä ottelua Isomäen jäähallissa pidetään hiljainen hetki Lindholmin muistoksi. Joukkueet asettuvat siniviivoille ennen sitä.

Isäntäjoukkue pelaa ottelun mustissa paidoissa. Ässien kotipaidan väri on normaalisti sen kotiotteluissa punainen. Vieraissa se pelaa valkoisissa paidoissa.

Ennen hiljaista hetkeä Lindholmia muistetaan jäähallin mediakuutiolla näytettävällä videolla.

– Siinä kohta vuoden 2013 mestaruusjuhlista: Karri Kivi (mestarijoukkueen päävalmentaja ja Lindholmin erittäin hyvä ystävä) kuuluttaa Ollin lavalle. Videolla näkyy myös muita kuvia Ollista ja otteita Isostamäestä, Lehtinen kertoi.

– Ottelutapahtuman aikana hallissa soi Yön musiikki.

Lindholm esiintyi Porin kauppatorilla Ässien mestaruusjuhlissa 2013. Silloin paikalle oli saapunut tuhansittain ihmisiä.

Lindholmin yllättävä poismeno on koskettanut porilaisia syvästi. Myös Lehtinen muistelee koko Suomen kansan tuntemaa miestä kaihoisasti.

– Olli edusti vahvasti porilaisia arvoja ja oli vahva Patasydän. Hänen peräänantamattomuutensa teki syvän vaikutuksen, Lehtinen korostaa vakavalla äänellä.

– Vietin nuoruuteni Yön musiikkia kuunnellen ja olen saanut siltä paljon myös aikuisena. Tuotanto on niin laaja, että siitä riittää jokaiseen elämänvaiheeseen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt