Rehtori Risto Dufva palaa palaneiden siltojen yli Jyväskylään – mitä tästä luokkaretkestä pitäisi ajatella?

Julkaistu:

THF
Ilta-Sanomien ja Radio Rockin jääkiekko-ohjelma Total Hockey Forever toivottaa tervetulleiksi SM-liigaan sekä Risto Dufvan että pienemmät kaukalot.
Tuskin on mikään yksittäinen valmentajapalkkaus SM-liigassa saanut niin lämmintä, suorastaan kiekkoromantillis-nostalgista vastaanottoa kuin Risto Dufvan paluu JYPiin.

Huolimatta vanhoista muistoista, joista osa on katkeransuolaisia. Dufvan edellinen pesti Jyväskylässä päättyi ikävällä tavalla tavalla heti kauden alussa 2011.Jos yllä oleva soitin ei toimi, kuuntele jakso täältä.

Nyt on orava taas turvallisesti muuntajassa, ja tilanne Suomi-kiekon tulehduspesäkkeissä rauhoittui. Kukapa olisi tätäkään uskonut vielä viikko sitten?

Hetken ilakoituaan THF toki vakavoituu ja pohtii Dufva-palkkauksen syyt ja seuraukset tarkasti. Tilanne JYPissä on äärimmäisen mielenkiintoinen.

Ohjelman toisella puolikkaalla keskustellaan vuodenvaihteen uutispommista eli siitä, onko Kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF todella aikeissa siirtyä pelaamaan arvokisat pienissä kaukaloissa ja jos on, mitä siitä seuraa?

Kuuntele tästä viime viikon jakso. Sen kautta pääset myös kaikkiin tämän kauden jaksoihin. Vielä kerran: hurraa, Nuoret Leijonat! Suomi näytti vihdoin parhaat puolensa ja voitti MM-kullan historiallisella tavalla

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt