SM-liiga

Tappio Ilvekselle sai kupin nurin Turussa – TPS piti pukukopin ovet kiinni yli puoli tuntia: ”Ei vain löydetä tapoja voittaa”

Julkaistu:

sm-liiga
TPS piti tappion jälkeen pukukopissaan yli puolen tunnin palaverin.
TPS:n pukukopin ovi pysyi tiukasti kiinni ottelun jälkeen lähes 40 minuuttia. Neljäs tappio putkeen ja putoaminen liigan kolmospaikalle Tapparan taakse katkaisi kamelin selän. Jotain täytyy tapahtua.

Huutoa ei kapteeni Ilari Filppulan mukaan kopissa kuitenkaan kuulunut eikä joukkue ole kriisissä.

– Ei voi puhua vielä kriisipalaverista. Juteltiin siitä, mitä pitää tehdä, koska tällä hetkellä emme pelaa voittavaa kiekkoa, hän kertoi.

Loppulukemat Ilvestä vastaan olisivat voineet olleet rumemmatkin, sillä tamperelaiset karkasivat toisen erän alussa jo 3–0-johtoon. Viimeinen maali syntyi alivoimalla, kun Joona Ikonen teki illan toisensa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Sitten Samuli Vainionpää teloi tuoretta nuorten maailmanmestaria Kaapo Kakkoa kaukalon laidassa pelirangaistuksen arvoisesti, ja TPS nousi takaisin peliin.

Ensin kapteeni Filppula kavensi, ja sen jälkeen pukukopissa kasvojaan pidellen pyörähtänyt Kakko osui minuutin sisään kahdesti. Tilanne oli tasan 3–3.

Ilveksen Teemu Rautiainen teki illan ainoan tasakentällisin syntyneen maalin kolmannen erän alussa, ja se jäi voitto-osumaksi, sillä TPS:n Oskari Siikin korkeasta mailasta hankkima pelirangaistus hyydytti isäntien takaa-ajoa.

Sarjakärki Kärpät on karannut jo 17 pisteen päähän. Se ei kuitenkaan ole suurin TPS:n huolenaihe.

– Pelataan ajoittain ihan ok lätkää, mutta se ei riitä. Ei vain löydetä tapoja voittaa, ja se huolestuttaa, Filppula pohti.

Palaverin pituuden perusteella joukkueella on nyt fläppitaulullinen korjattavia asioita. Kapteeni oli aiheesta kuitenkin mietteliäs.

– En oikein osaa antaa vielä syitä tappioihin. Iso asia on se, että menetetään kiekkoja väärillä alueilla, ja meidän peli ei ole tällä hetkellä tarpeeksi selkeää, hän arvioi.

TARJOUS: Urheilulehti puoleksi vuodeksi

49,00 €/6 kk * (norm. 87 €)

Tilaa »
  • Painettu Urheilulehti viikoittain kotiin kannettuna
  • Kaikki tilausjakson aikana ilmestyvät kausioppaat, mm. Veikkausliiga

* Määräaikainen 6 kk:n tilaus, joka ei jatku automaattisesti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt