SM-liiga

HIFK:n Anton Lundellia taklanneelle Tommi Tikalle pelikieltoa – ”Siinä kävi huono tuuri”

Julkaistu:

sm-liiga
Tommi Tikka sai pelikieltoa.
Sportin hyökkääjä Tommi Tikka on saanut SM-liigan kurinpitoryhmältä väliaikaisen pelikiellon.

Tikka on sivussa ainakin lauantain Sport–HPK-ottelusta.

Pelikielto on seurausta perjantain tapahtumista. Tikka taklasi Helsingissä HIFK:n hyökkääjää Anton Lundellia ja sai ottelussa 2+10 minuutin rangaistuksen selästä taklaamisesta.

Kurinpitoryhmän mielestä taklaus oli ottelurangaistuksen arvoinen. Koska Sport pelaa jo lauantaina, pelikielto on aluksi väliaikainen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– En ajanut tahallaan selkään. Vähän tuntui, että hän sattui juuri kääntymään. Siinä kävi huono tuuri, Tikka sanoi IS:lle perjantaina.


Tikka, 23, oli Sportin avainhahmo perjantain ottelussa, jonka Sport voitti jatkoajalla 5–4.

Hän teki Sportin tärkeän 2–3-kavennuksen hienon yksilösuorituksen päätteeksi ja syötti voittomaalin jatkoajalla. Tikka ohitti löysästi puolustaneen Kyle Quinceyn ja tarjosi rystyltä Tony Sundille paikan, josta tämä teki voitto-osuman.

– Tommi on parhaimmillaan, kun tunne on pinnassa. Se toi hänelle myös 10 minuutin jäähyn, ja vitonenkin oli varmaan hilkulla, Sportin päävalmentaja Ari-Pekka Pajuluoma puolestaan summasi perjantain pelin jälkeen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Hän tuskin lähti vahingoittamaan mutta meni tilanteeseen vähän liian kovaa. Sen jälkeen hän tuli ja ratkoi meille pelin, Pajuluoma sanoi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt