SM-liiga

Juha-Pekka Haatajalle neljän ottelun pelikielto SM-liigassa – myös Joose Antoselle kakkua Tampereen keskiviikon tapahtumista

Julkaistu:

SM-liiga
KooKoon Juha-Pekka Haataja sai neljän ottelun pelikiellon päähän kohdistuneesta taklauksesta.
SM-liigan kurinpito-osasto on määrännyt Kouvolan KooKoon Juha-Pekka Haatajalle neljän ottelun pelikiellon keskiviikon Ilves–KooKoo-ottelussa tapahtuneesta päähän kohdistuneesta taklauksesta.

Haataja taklasi Ilveksen puolustajaa Olli Vainiota päähän toisen erän lopussa ja sai tilanteesta 5+20 minuutin rangaistuksen. Vainio loukkaantui tilanteessa eikä ole tamperelaisten kokoonpanossa perjantain ottelussa.

36-vuotias Haataja on tullut urallaan tunnetuksi lähinnä maalintekotaidoistaan. Kurinpitopäätöksessä todetaankin, ettei hänellä ole ”huomioon otettavaa kurinpitohistoriaa liigassa.”

Haataja on pelikelpoinen seuraavan kerran 20. joulukuuta KalPaa vastaan.
Samasta keskiviikon ottelusta jaettiin myös toinen pelikielto.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Ilveksen Joose Antoselle langetettiin yhden ottelun panna jalkapyyhkäisystä, jonka kohteena oli vieraiden Erik Karlsson. Ruotsalainen ei kuitenkaan loukkaantunut tilanteessa.

Antoselle tuomittiin ottelussa vain kaksiminuuttinen kampituksesta, mutta tilanne poiki lopulta myös pelikiellon. Antonen kärsii kakkunsa tänään perjantaina, kun Ilves kohtaa Jukurit Mikkelissä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt