Ässät etsii uutta ratkaisua valmentajakaaokseensa – seuran oma kasvatti on nyt ykkösvaihtoehto

Julkaistu:

SM-liiga
HIFK:sta lähtevä Ari-Pekka Selin on Ässien ykkösvaihtoehto ensi kauden päävalmentajaksi.
Porin Ässien taustayhtiössä HC Ässät Pori Oy:ssä on tehty viime päivät rajusti töitä sen jälkeen, kun seuran äskettäin julkistaman viisivuotissuunnitelman kulmapala putosi pois.

Jari Pasasen piti saapua Tanskasta Ässien pääkäskijäksi kausiksi 2019–21, mutta hänen työnantajansa Frederikshavn White Hawks ilmoittikin, että Pasasta sitoo Jyllantiin seuran optio kaudesta 2019–20.

Maanantaina Ässät ilmoitti nostaneensa asiassa kädet pystyyn ja etsivänsä uutta päävalmentajaa, joka ottaa ohjat Pasi Kaukorannalta kuluvan kauden jälkeen.
Maanantai-iltana kokoontuva HC Ässät Pori Oy:n hallitus on koonnut listan vapaana olevista valmentajista, ja yksi nimi on Ilta-Sanomien tietojen mukaan joululahjalistan kärjessä.

Hän on HIFK:n tämänhetkinen päävalmentaja Ari-Pekka Selin, jonka sopimus päättyy tähän kauteen. Ässien kasvattia on ennenkin yritetty kasvattajaseuransa käskijäksi – onnistumatta.

Ilta-Sanomien tietojen mukaan listalla on myös Pekka Tirkkonen, joka sai lokakuussa potkut Saksan pääliigassa DEL:ssä pelaavan Wolfsburg Grizzleysin päävalmentajan paikalta. Tirkkonen on Selinin tapaan valmentanut SM-liigassa aiemmin SaiPaa.

Hallituksen listalla on myös muita nimiä, mutta Selin, 55, on ykkösvaihtoehto.

Seliniä edustava neuvottelija kertoi Ilta-Sanomille, että HIFK:n tylysti kohtelema valmentaja katsoo ensi kauden työpaikkaa myös ulkomailta. Hän on kuitenkin tässä vaiheessa suhtautunut myönteisesti kasvattajaseuransa kosiokutsuun.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt