SM-liiga

IS Liigapörssin alku lähestyy – kuka nousee pisteykköseksi?

Julkaistu:

IS LIIGAPÖRSSI
SM-liigan perinteisessä valmentajapelissä IS Liigapörssissä metsästetään tehokkaimpia pelaajia.
IS Liigapörssissä jokainen pääsee kasaamaan joukkueen SM-liigan pelaajista. Voittajaksi kruunataan se kotikatsomoiden valmentaja, joka kerää eniten pisteitä. Valitut pelaajat kerryttävät valmentajan pistepottia mm. maaleista, syötöistä, laukauksista, torjunnoista, nollapeleistä sekä voitetuista otteluista.

Parhaiten viime kaudella Liigapörssi-valmentajien pistesaldoa kerrytti KalPassa viihdyttänyt Mathew Maione. Kaikkiaan Maione iski kauden aikana 591 liigapörssipistettä, mikä on puolustajalle erittäin kova lukema. Tilaston kakkonen oli Kärpissä maalipörssin voittanut Charles Bertrand.

Kun katsotaan Liigapörssin viime kauden pistekärkeä, on kymmenen parhaan pistemiehen listalta vain yksi mies alkavalla kaudella mukana Liigapörssissä. Jarkko Immonen nakutti viime kaudella 513 pörssipistettä ja oli edelliskauden yhdeksänneksi tehokkain.

Pistekärjen vaihtuessa tilaa on nyt uusille tehomiehille. Nouseeko joku viime kaudella kovat pisteet takoneista Liigapörssin pisteykköseksi? Varteenotettavia nimiä ovat mm. Kärppien Ville Leskinen, TPS:n Ilkka Heikkinen, HIFK:n Erik Thorell tai Tapparan Kristian Kuusela, jotka takoivat jo viime kaudella kovia pörssipisteitä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Uuden pisteykkösen sekä parhaan Liigapörssi-valmentajan tittelien metsästys alkaa 14.päivä syyskuuta, kun SM-liiga käynnistyy täydellä seitsemän ottelun kierroksella.

Oman joukkueen IS Liigapörssiin pääsee kasaamaan täällä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt