SM-liiga

Sami Kapanen myy hulppeaa taloaan Kuopiossa – hintapyyntö 1,5 miljoonaa euroa!

Julkaistu:

Jääkiekko
Sami Kapanen myy miljoonataloaan Kuopiossa.
SM-liigassa pelaavan KalPan pääomistaja ja päävalmentaja Sami Kapanen myy Kuopiossa sijaitsevaa 769-neliöistä taloaan.

Jynkän kaupunginosassa Kallaveden rannalla sijaitsevan talon hintapyyntö on 1,5 miljoonaa euroa. Talo sijaitsee noin seitsemän kilometrin päässä Kuopion keskustasta.

Kolmikerroksessa talossa on peräti 11 huonetta ja keittiö, viisi kylpyhuonetta, hulppea saunaosasto sekä iso autotalli. Asuinpinta-alaa on lähes 500 neliötä. Rantatontilla on myös sympaattinen rantasauna.

Tontilla on tilaa liki 4 100 neliömetriä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Talo on Honkarakenteen rakentama hirsitalo, jonka suunnittelussa oli haettu vaikutteita Pohjois-Amerikasta, missä perheen pää pelasi ammatikseen toistakymmentä vuotta.

– Kodin rauhallinen ja viihtyisä tunnelma syntyy aidoista luonnonmateriaaleista, Kapanen kertoi Ilta-Sanomille talon valmistumisen aikoihin.

– Suunnittelun lähtökohtana toimivat sekä isännän toiveet että eteläsuuntaisen järvenrantatontin sijainti, polveileva muoto sekä massiivisen hirren mahdollisuudet, talon piirtänyt arkkitehti Asko Lax kertoi tuolloin.


Talo on valmistunut vuonna 2011. Sen rakennusprojekti alkoi vuonna 2009, jolloin NHL:stä Suomeen palannut Kapanen oli vielä naimisissa Petra Kapasen kanssa. Pariskunnalla on neljä lasta ja uudesta unelmakodista piti tulla perheen tukikohta.

Pitkäaikainen liitto päättyi kuitenkin eroon vuonna 2011, juuri ennen kuin perheen oli tarkoitus muuttaa uuteen kotiin.

Talo jäi eron jälkeen Samille, joka nyt asuu talossa nykyisen vaimonsa Satun kanssa. Pariskunta avioitui vuonna 2015.

Ilta-Sanomat ei tavoittanut maanantai-iltana Sami Kapasta kommentoimaan talonsa myyntiä. Kiekkovaikuttajan myyntiaikeista kertoi ensimmäisenä Iltalehti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt