SM-liiga

Ilves hankki romuluisen Matt Generousin – loukkaantumisista kärsinyt Miika Lahti jatkaa JYPissä

Julkaistu:

SM-liiga
Matt Generous on pelannut SM-liigaa Lukossa, Sportissa ja HIFK:ssa. Hän on kerännyt SM-liigassa peräti 514 jäähyminuuttia.
Jääkiekon kovanaamana tunnettu Matt Generous pelaa ensi kaudella SM-Liigaa Ilveksen riveissä. Ilves teki 33-vuotiaan yhdysvaltalaispuolustajan kanssa vuoden sopimuksen.

Generous on pelannut Suomessa Lukossa, Sportissa ja HIFK:ssa. Viime kauden hän pelasi Itävallassa Salzburgissa.

– Matt Generous tuo puolustukseemme sitoutunutta joukkuepelaamista, kokemusta ja kovuutta. Hän saapuu Tampereelle syyskuussa, Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo kertoi tiedotteessa.

Generous on pelannut SM-liigan runkosarjassa yhteensä 307 ottelua tehopistein 11+39=50. Jäähyminuutteja yhdysvaltalainen on kerännyt peräti 514.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Toinen uusi nimi Ilveksen puolustuksessa on 17-vuotias Elias Laitamäki. Kaksivuotisen sopimuksen tehnyt Laitamäki pelasi viime kaudella Sportin A- ja B-nuorissa. Nuorukaisen liigadebyytti hoitui Sportissa neljän ottelun saldolla.

Miika Lahti jatkaa JYPissä

Viime kauden sivussa ollut Miika Lahti jatkaa jääkiekkouraansa JYPissä. Keskushyökkääjä kuntoutuu vielä lonkkaleikkauksista ja liittyy JYPin harjoitusvahvuuteen elokuussa. Lahti, 31, teki vuoden sopimuksen. Lahdella on sopimuksessaan 3 kuukauden koeaika, joka päättyy marraskuun maaottelutaukoon.

Jyväskyläläisjoukkue oli Lahdelle itsestään selvä valinta, sillä hän ei ole edustanut kotimaassa muita seuroja. Kauden 2016–17 Lahti pelasi KHL-jääkiekkoa kiinalaisessa Kunlunissa.

Ikitaistelijaksi nimetty Lahti on pelannut JYPissä 565 liigaottelua 11 kauden aikana. Seuran urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari arvioi tiedotteessa, että lonkkavaivojen jäljiltä juuri Lahti on sellainen pelaaja, joka voi palata onnistuneesti kaukaloihin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

JYP julkisti myös 2+1 vuoden sopimuksen 19-vuotiaan kasvattinsa, lupaavan puolustajan Joonas Viinikaisen kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt