SM-liiga

Tapparan jatkoaikasankari suitsutti nappisyötön antajaa – "Proffalla taisi olla kiire saunavuorolle"

Julkaistu:

SM-liiga
Tappara nappasi lauantaina jatkoaikavoiton kuopiolaisvieraista.
Laitahyökkääjä Sebastian Repo iski Tapparan voittosinetin KalPan verkkoon jatkoajalla, mutta hän antoi hienosta osumasta suurimman tunnustuksen ketjukaverillensa Jan-Mikael Järviselle.

– "Proffalta" tulee älyttömän hienoja syöttöjä joka pelissä. Kun vaan hakeutuu vapaaseen paikkaan, kiekko tulee varmasti lapaan. Niin kuin nyt tyhjälle takatolpalle. Se oli mestarillinen syöttö, Repo suitsutti.

Jatkoaikaa ehdittiin pelata vain reilut kolme minuuttia, kun Repo upotti Tapparan 4–3-ratkaisuosuman ja siirsi Suomen mestarin värikkäässä puolivälieräsarjassa 2–1-johtoon.

– Ei tarvinnut tehdä paljon mitään. Kunhan pani lapaa vähän väliin. Ilmeisesti Järvisellä oli saunavuoro, kun hänellä oli niin kiire kotiin, Repo suitsutti.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Väkivahva Repo nauttii silmin nähden pudotuspelien sähköisestä ilmapiiristä. Hän nousi näkyvään rooliin heti ensimmäisessä puolivälierässä tapeltuaan KalPan Jerry D'Amigon kanssa päätössummerin jälkeen.

– Pyrin laittamaan kaiken likoon joka ilta myös runkosarjassa, mutta ehkä tyylini korostuu pudotuspeleissä. Kun tunnetaso nousee, syntyy herkemmin vääntöjä ja kaksinkamppailuja, Repo arveli.

Näytti siltä, että KalPan pelaajista varsainkin Eetu Luostarinen yritti kalastella välillä jäähyjä Tapparalle teatraalisilla elkeillään.

Tämä onnistui kertaalleen toisessa erässä, kun Veli-Matti Vittasmäki joutui boksiin. KalPa sai rangaistuksen aikana johtomaalin Alexander Ruutun kautta, mutta tämä ei lannistanut kotijoukkuetta.

– En halua kommentoida yksittäisiä tapauksia. Sen voin kuitenkin sanoa, ettei hyppelyt kuulu näihin peleihin. Jos joku on tehnyt niin, hän tuntee varmasti piston sydämessään, Repo kuittasi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt
    Tuoreimmat