SM-liiga

Porin Ässille paha menetys – tehopelaaja vaihtaa maisemaa

Julkaistu:

SM-liiga
Maksim Matushkin ei jatka Porissa.
Ässien avainpuolustaja Maksim Matushkin ei jatka porilaisseurassa tämän kauden jälkeen.

28-vuotias kiekollinen puolustaja sai Ässiltä sopimustarjouksen, mutta ei katsonut aiheelliseksi kirjoittaa nimeään sen alle.

Matushkin liittyi Ässiin kauden 2016–17 lopussa. Sen jälkeen Ässät käytti puolustajan kontrahdissa olleen yksivuotisen option.

Kaudella 2017–18 Matushkin teki 60 runkosarjan ottelussa 13+26=39 tehopistettä ja oli joukkueensa tehokkain pelaaja.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Matushkin ylsi puolustajien pistepörssissä samoihin pisteisiin kuin tilaston kärkinimi, KalPan Mathew Mainone. Kuopiolaissikermän kiekollinen puolustaja teki kaksi maalia enemmän kuin Matushkin.

Myös Jukurien Teemu Suhonen (12+27) ja Kärppien Miika Koivisto (10+29) saalistivat yhtä monta pistettä.

Minskissä syntynyt puolustaja saalisti pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Lukkoa vastaan pelatuissa kahdessa ottelut pisteet 1+1=2.

Myös Ässien kovaotteinen puolustaja Ben Blood vaihtaa maisemaa kauden päätteeksi. Runkosarjan rangaistuskuninkuuden 207 minuutilla nimiinsä vieneellä Bloodilla, 29, ei ole käyttöä porilaisten ensi kauden joukkueessa.

23-vuotias puolustaja Teemu Vuorisalo jatkaa Ässissä ensi kaudella. Neljänä viime kautena porilaisseurassa pelanneen Vuorisalon saldo runkosarjassa oli 29 ottelussa 2+3=5. Tällä hetkellä hän on loukkaantuneiden listalla.

Korjattu Teemu Vuorisalon etunimi oikeaksi klo 13.55.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt