SM-liiga

Pelicansin kapteenilla karmeaa epäonnea – seurasi kenties uransa viimeisen sarjaottelun katsomossa nilkka turvonneena

Julkaistu:

SM-LIIGA
SaiPa voitti Pelicansin ratkaisevassa kolmannessa ottelussa ja päätti samalla lahtelaisten kauden.
Pelicansin tanskalaiskapteeni Stefan Lassenille pelin seuraaminen katsomosta oli täyttä tuskaa. Niin henkisesti kuin fyysisesti.

Ottelu saattoi olla Lassenin uran viimeinen Pelicansissa ja sarjajoukkueessa ylipäätään, eikä hän todellakaan olisi halunnut olla seuraamassa sitä lehtereiltä käsin. Vielä aamulla tanskalaispakki oli valmistautumassa normaalisti tulevaan peliin.

– Liukastuin aamulla hallin jäisellä pihalla ja väänsin nilkkani. Tätä se kai on, kun tulee vanhaksi, 32-vuotias Lassen naurahti.

Pitkään näytti siltä, että Lassen saa vielä mahdollisuuden jatkaa kevättään Pelicansin nutussa. Lahtelaiset johtivat ottelua puolitoista minuuttia ennen päätössummeria, mutta lopulta SaiPa tasoitti ja otti puolivälieräpaikan jatkoerässä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Se oli yhtä tuskaa vain seurata, miten peli etenee. Ei todellakaan ollut hauskaa katsoa peliä katsomosta. Ottelun alla yritin vain kaikkeni, jotta olisin voinut jotenkin kannustaa pelaajia pelaamaan hyvin, mutta olihan se raskasta henkisesti, Lassen huokaisi.

Lassenin perheeseen odotetaan kolmatta lasta, minkä vuoksi uran jatko on vaakalaudalla. Aika Pelicansissa on antanut Lassenille paljon, mutta nyt voisi olla aika katsoa eteenpäin.

– Olen viettänyt kolme uskomatonta vuotta täällä ja ollut osa joukkuetta. Lapsi syntyy keväällä ja minun täytyy keskustella vaimoni kanssa, kuinka tulemme tästä etenemään, Lassen selvensi.

– Rakastan pelata jääkiekkoa ja se on ollut iso osa elämääni. Ei se helppo päätös tule olemaan ja sitä täytyy miettiä vielä tarkasti, Lassen jatkoi.

Lassen saattaa olla mukana Tanskan tulevassa MM-miehistössä. Tanska isännöi MM-kisoja toukokuussa, mistä johtuen into esiintyä vielä kerran maajoukkueessa varmasti houkuttaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt