SaiPan sankari Ahti Oksanen ”räjäytti” Kisapuiston – ”Näytimme, millainen sielu tällä joukkueella on”

rac

Julkaistu:

SM-LIIGA
Ahti Oksanen auttoi ensin SaiPan jatkoajalle ja teki vielä ratkaisumaalin.
Ottelu alkoi palohälytyksellä ja päättyi räjähdykseen. Molemmat olivat onneksi vaarattomia, sillä popcorn-koneen savut laukaisivat automaattisen palohälytyksen samalla hetkellä, kun ottelu alkoi ja Ahti Oksasen maali räjäytti kotikatsomon rajattomaan riemuun.

Pelicans johti ottelua kahden erän jälkeen kahdella maalilla, mutta SaiPa ajoi takaa sinnikkäästi ja pääsi lopulta rinnalle ja meni jatkoajalla ohi. SaiPan koko kauden kestänyt kasvutarina näkyi joukkueen esityksessä, sillä paniikki ei takaa-ajoasemassakaan näkynyt läpi.

– Vaikea peli oli, mutta uskomattoman hieno suoritus joukkueelta. 0–2-tilanteessa kolmanteen erään. Olimme päättäneet, että se ei olisi meidän kautemme viimeinen erä. Näytimme, millainen sielu tällä joukkueella on, Oksanen tunnelmoi ottelun jälkeen median edessä.

Oksaselle soi ottelun ratkaisumaalin, sillä hän laukoi ottelussa peräti 11 kertaa ja kaksi kertaa kiekko kaivettiin Pelicansin maalista. Varsinkin ottelun ja Pelicansin kauden päättänyt laukaus ilahdutti miestä.

– Oli hienoa, kun näki kiekon menevän maalin ja kuuli koko hallin räjähtävän. Uskomattoman hieno tunne, Oksanen iloitsi.

Tunnelma Kisapuistossa oli upea ja osaltaan siitä saa kiittää hyvää ääntä pitänyttä Pelicansin fanijoukkoa. Äänimaailma välittyi myös pelaajien suuntaan, jonka Oksanenkin vahvisti.

– Varsinkin tuo fanikatsomo, miten he ovat eläneet tässä mukana. Oli se hienoa.

SaiPan kausi jatkuu puolivälierissä TPS:aa vastaan. Oksanen myhäilikin, että uransa tähän kauteen päättävä SaiPan maalivahti Jussi Markkanen ei vielä pääse kiikkustuoliin istumaan.

– Jussi ei ihan vielä pääse eläkkeelle, joutuu olemaan joukkueen mukana ainakin viikon vielä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt