SaiPa taisteli voiton Pelicansista pudotuspeliavauksessa

rac

Julkaistu:

Sm-Liiga
SaiPa ja Pelicans avasivat pudotuspelit Lappeenrannassa. Tiukka taistelu päättyi lopulta SaiPan voittoon.
SaiPa–Pelicans 4–2 (1-1, 2-0, 1-1)

Otteluvoitot 1-0 (kahdella voitolla jatkoon)

Ottelun kolme pointtia:

1) Päähän kolahti. Pelicansin Miska Siikonen taklasi SaiPan Jonatan Tanusta toisessa erässä vierasjoukkueen maalin takana. Taklaus osui vahvasti myös Tanuksen päähän, mutta tilanteesta ei tuomittu rangaistusta. Tanus sai myöhemmin toisessa erässä syöttöpisteen SaiPan kolmanteen maaliin, mutta kolmanteen erään hän ei enää kaukaloon tullut. Jää nähtäväksi, seuraako tilanteesta jälkiseuraamuksia?

2) Ratkaisijat ulkomailta. SaiPan ratkaisuvoima lepäsi vahvasti ulkomaalaisvahvistusten hartioilla. Suomalaispelaajien tehtäväksi jäi toimittaa kiekkoa eteenpäin – Curtis Hamilton, Cody Kunyk ja David Goodwin laittoivat kiekon maalin perukoille.

3) Vaatimaton yleisömäärä. Voisi helposti luulla, että surullisen edelliskauden jälkeen lappeenrantalaisyleisö innostuisi pudotuspeleistä. Näin ei kuitenkaan käynyt, sillä yleisöä oli paikalla vain 2814 katsojan verran. Katsomossa oli siis reippaasti vapaata tilaa.

Goodwin viimeisteli SaiPalle voiton

Paikka puolivälieriin Turun Palloseuran vastustajaksi on katkolla SaiPalle torstaina Lahdessa. Lappeenrantalaiset aloittivat pudotuspelit kotivoitolla Pelicansista maalein 4–2.

Isäntien voittomaalin pelin puolivälin tuntumassa ja sinettiosuman päätöserän puolivälissä viimeisteli David Goodwin (2+0). Runkosarjassa amerikkalaispelaaja teki kymmenen maalia.

– Ilmeisesti pudotuspelit ovat minua varten. Menin vain maalille, ja sain työntää kiekon liki tyhjään maaliin ja laukoa toisen maalivahdin olkapään yli verkkoon, kertasi suoraan yliopistokiekkoilusta SaiPaan löydetty sentteri Goodwin, 26.

Pelicansin osumat jäivät Miska Siikosen ylivoimaosumaan pelin alussa ja Casimir Jürgensin kavennusmaaliin päätöserän alussa.

–Teimme aika isoja virheitä niin kiekolla kuin puolustuksellisesti. Maalintekopaikkoja loimme aivan tarpeeksi, kiteytti Pelicansin apuvalmentaja Pasi Nurminen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt