SM-liiga

Taas purettiin valmentajan sopimus SM-liigassa – Risto Dufva ei jatka Jukurien päävalmentajana

Julkaistu:

SM-liiga
Jukurien käskijä vaihtuu ensi kaudeksi.
SM-liigakautensa runkosarjan 13. sijaan päättänyt Mikkelin Jukurit tiedotti, että Risto Dufva, 54, ei jatka joukkueen päävalmentajana.

Dufva ehti luotsata mikkeliläisryhmää sen kahden ensimmäisen SM-liigakauden ajan. Ensimmäisellä kaudellaan hän luotsasi Jukurit sijalle 11.

Vasta joulukuussa Jukurit kertoi tehneensä Dufvan kanssa kevääseen 2020 ulottuvan jatkosopimuksen. Se kuitenkin purettiin yllättäen.

– Valmentajan tehtävä vaatii valtavasti voimavaroja ja kauden päättyessä katsottiin, että minä olen kantanut korteni kekoon Jukurien liigataipaleella ja Jukurien on aika etsiä uutta verta peräsimeen, Dufva sanoi seuran tiedotteessa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Ennen Mikkeliin siirtymistään Dufva toimi neljän kauden ajan Rauman Lukon päävalmentajana. Keväällä 2009 hän luotsasi JYPin Suomen mestaruuteen.

Jukurien valmennustiimi uudistuu merkittävästi, sillä jo aiemmin oli tiedossa, että Dufvan apuvalmentajana toiminut Ville Nieminen siirtyy Lahden Pelicansiin.

Jukurit ei ole kevään ensimmäinen liigaseura, joka purkaa valmentajansa sopimuksen ensi kaudesta. Tomek Valtonen lähti Sportista, ja hänen tilalleen saapuu Ari-Pekka Pajuluoma.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt