SM-liiga

Sport valitsi luotettavan perusjätkän

Julkaistu:

Kommentti
Ari-Pekka Pajuluoma oli Sportille tässä tilanteessa riskitön vaihtoehto.
Tomek Valtosen tilalle palkattu Ari-Pekka Pajuluoma on todellinen Vaasan Sportin oma poika. Pajuluoma tunnetaan vaasalaisissa kiekkopiireissä ”Maukkana”, jääkiekkoon ja valmentamiseen intohimoisesti suhtautuvana luotettavana perusjätkänä.

Pajuluoma oli Sportille tässä tilanteessa riskitön valinta. 42-vuotias valmentaja tuntee seuran sekä lähialueen juniorit, ja toimintaympäristö on muutenkin tuttu sekä turvallinen. Myös yhteisön tuki oman kylän pidetylle pojalle on lähtötilanteessa vahva.

Mutta tulostakin on tultava. Sportin viime kaudet ovat olleet urheilullisesti niin heikkoja, että vaasalaisen kiekkofanin kuppi on jo valmiiksi puoliksi nurin. Pajuluoma on siviiliammatiltaan vanginvartija, ja myös Sportissa häntä ympäröivät kahleet. Vaasalaisseura joutuu toimimaan tiukkojen talousraamien puitteissa, eikä pelaajamateriaali anna kilpailuetua yhdessäkään ottelussa.

"Emme ole tähtiä, emme ole sankareita", lauloi Punk-idoli Maukka Perusjätkä aikanaan. Tämä on lähtötilanne myös Sportin perusjätkälle seuran uutta alkua rakennettaessa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt