SM-liiga

IS Liigapörssin pudotuspelit alkavat – tässä ovat runkosarjan tehomiehet

Julkaistu:

IS LIIGAPÖRSSI
SM-liigan valmentajapelin IS Liigapörssin pudotuspelit alkavat, kun puolivälieräsarjat käynnistyvät.
IS Liigapörssissä tarkoituksena on kasata joukkue SM-liigan pelaajista. Joukkueen menestys riippuu siitä miten valitut pelaajat suorittavat kaukalossa. Pisteitä kertyy mm. maaleista, syötöistä, laukauksista, torjunnoista sekä voitetuista peleistä. Jos valittu pelaaja ei ole tarpeeksi tehokas, voi hänet vaihtaa toiseen.

Runkosarjassa tehokkain liigapelaaja oli Mathew Maione. KalPa-pakki keräsi Liigapörssin viiden ensimmäisen pelijakson aikana 591 pörssipistettä, joista Maione kirjautti peräti 228 viimeisen pelijakson aikana. Miehen kovaa virettä kuvastaa myös se, että viidennen jakson pistekakkonen Libor Sulak jäi yli 70 pisteen päähän.

Tilastokakkonen runkosarjassa oli Kärppien Charles Bertrand. SM-liigan maalipörssin voittanut ranskalainen oli myös kovassa iskussa ja nakutti 577 pörssipistettä. Bertrandin vanavedessä pistetilastossa peräkkäin tulivat 569 pisteen Mikael Ruohomaa sekä SM-liigan pistepörssin voittanut Antti Suomela 567 pisteellä.

Liigapörssin viiden ensimmäisen pelijakson ja runkosarjan toiseksi tehokkain puolustaja oli Bertrandin ja Ruohomaan joukkuekaveri Miika Koivisto. Vahvan runkosarjan pelannut ja olympialaisissakin Suomea edustanut Koivisto keräsi 532 pistettä. Paras maalivahti runkosarjassa oli puolestaan Lukon Kaapo Kähkönen. SM-liigan maalivahtien peliaikakuningas saalisti kaikkiaan 467 pörssipistettä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Puolivälieristä alkava taistelu pudotuspelien parhaan Liigapörssi-valmentajan tittelistä päättyy SM-liigan finaaleihin ja Kanada-maljan nostoon. Samalla selviää kuka on koko kauden paras valmentaja IS Liigapörssin kaudella 2017-2018.

Oman joukkueen IS Liigapörssin pudotuspeleihin voi kasata täällä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt