SM-liiga

Lempääläläinen Jerry, 4, on uskomaton kiekkomies! Ajankuluksi kuvattu video leviää nopeasti Facebookissa

Julkaistu:

Luulitko olevasi kova kiekkotietäjä? Jerry Järvensivun, 4, urheilumuisti voi pistää sinulle jauhot suuhun.
4-vuotias Jerry Järvensivu oli palaamassa isänsä kanssa mummulasta kotiin Lempäälään. Siinä tuli sitten puhetta jääkiekosta.

– Oli tarkoitus pitää häntä vain hereillä loppumatkan ajan. Vastauksia tuli niin helposti, että videosta tuli niin hauska, että julkaisin sen Facebookissa, kertoo Jerryn isä Sami Järvensivu.

Videolla Jerry luettelee liigapelaajien nimiä pelkän pelinumeron perusteella. Sunnuntaina julkaistua videota on katsottu parissa päivässä jo yli kaksikymmentätuhatta kertaa. Hauskan videon näet yllä.

– Moni varmasti luulee että kotona Jerrylle pidetään tenttejä ja opetetaan pojalle tietoa, mutta kyllä hän ihan itse nämä kaikki oppii, Sami Järvensivu kertoo.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kiinnostus jääkiekkoon Jerryllä on tullut verenperintönä, ja nykyisin Jerry katsoo 2–3 peliä viikossa.

– Hän yleensä pelaa itse siinä samalla joten pelien katsominen ei ole sitä pelkkää istumista ja limsan juomista, Järvensivu toteaa.

Viikonloppuisin he pyrkivät menemään Tapparan kotipeleihin paikan päälle katsomaan.

– On hämmentävää huomata että ihmiset tunnistavat Jerryn Hakametsän jäähallissa erätauolla, Sami kertoo.

Olympialaisia Jerry on odottanut jo hetken aikaa, sillä Leijonien joukkueessa pelaa isä Samin vanha pelikaveri, nykyisin Jokereita edustava Marko Anttila, sekä Jerryn suosikkipelaaja Venäjän KHL-liigassa pelaava Veli-Matti Savinainen.

Viime keväänä Savinainen kävi myös Järvensivuilla kylässä, ja toi Jerrylle Tapparan pelipaidan joukkueen pelaajien nimikirjoituksilla. Jouluna Jerry sai lahjaksi Anttilalta Jokereiden pelipaidan.

Ota kantaa

Seuraatko Liigaa?

Kyllä 49% En 51%
Ääniä yhteensä 1476

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt