SaiPalla kuuden pisteen viikonloppu – HPK:n pudotuspeliunelmille kolaus

rac

Julkaistu:

SM-liiga
SaiPa 6, HPK 0. Siinä viikonlopun pisteet.
SaiPa–HPK 5–3

SaiPa lisäsi HPK:n pudotuspelitavoitteen ahdinkoa ottamalla Kerhosta liigan tuplakierroksella kaksi kolmen pisteen voittoa. Hämeenlinnalaiset kaatuivat lauantaina kotona 5–3.

SaiPalla oli hippunen onneakin voitossa, sillä sen ensimmäinen maali tuli kun Ahti Oksasen omalta pelialueelta laittama laukaus meni maalivahti Emil Larmin taakse hänen oman rintapanssarinsa kautta. Larmi horjahti torjuessaan ilmassa lentävää kiekkoa niin, että kiekko kimposi maaliin.

HPK tuli peliin pian mukaan kuitenkin Kristian Vesalaisen tasoituksella ylivoimalla. Vesalainen oli HPK:n tehokkain hyökkääjä toisellakin maalilla kaventaen SaiPan johtoa maalin päähän.

– Kyllä tässä oli jo sitä playoff-henkeä molemmilla joukkueilla. Pelattiin pelisuunnitelmamme mukaisesti aktiivista lätkää ja saatiin puolustuspeli sillä toimimaan, totesi SaiPan voittomaalin tehnyt ja kolmannessa maalissa syöttäjänä ollut laitahyökkääjä Elmeri Kaksonen.

HPK oli parhaimmillaan ottelun alussa SaiPan onnenkantamoisesta huolimatta.

– Maalien hinta oli meille vähän halpa. Vastuu tietyistä hetkistä ei ollut parhaimmillaan, harmitteli HPK:n päävalmentaja Antti Pennanen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt