SM-liiga

Jukurit takoi päätöserässä Ilveksen kanveesiin – ”Jäi ihan piippuun”

Julkaistu:

SM-liiga
Ilveksen haaveet pudotuspelipaikasta kokivat rajun kolauksen.
Ilves–Jukurit 0–3 (0–0, 0–0, 0–3)

Jukurit kohenteli asemiaan SM-liigan häntäpäässä peittoamalla Ilveksen vieraskentällä 0–3. Kaikki maalit syntyivät ottelun päätöserässä.

Ilves hallitsi kenttätapahtumia kaksi ensimmäistä erää, mutta ei löytänyt keinoja Jukurien maalivahdin Juhana Ahon ohittamiseen. Aho oli ottelun sankari 36 torjunnallaan.

– Suurin osa laukauksista tuli aika kaukaa ja vielä ilman maskia. Ei tarvinnut kuin ohjata kulmaan, uransa toisen nollapelin pelannut Aho totesi vaatimattomasti.
  • Ottelun huippuhetket pääkuvana olevalla videolla.
Zach Budish ja Teemu Henritius osuivat kolmannessa erässä lyhyen ajan sisään, ja Ilveksen pakka sekosi lopullisesti. Hiljaisessa hallissa kaikuivat lähinnä turhautuneiden Ilveksen kannattajien yksittäiset tunnepurkaukset.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Ilveksen seitsemän ottelun mittainen pisteputki päättyi karulla tavalla, kun Ville Hyvärinen viimeisteli loppulukemat tyhjään maaliin alivoimalla.

– Kolmas erä meni kyllä ihan totaalisesti ohi. Jostain tilanteesta olisi pitänyt rutistaa meille se etu, mutta jäi ihan piippuun, Ilveksen päävalmentaja Karri Kivi summasi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt