SM-liiga

Palve kieputti JYPin pyörryksiin

Julkaistu:

SM-liiga
HPK:n tyrmäävä ylivoima koitui JYPin kohtaloksi.
HPK–JYP 5–3 (1–0, 3–2, 1–1)

Ottelun kolme pointtia:

1) Tulikuuma sentteri. HPK:n kultakypärä Oula Palve tehtaili peräti neljä tehopistettä edelliskierroksen Ilves-ottelun kolmen pinnan jatkeeksi. Mestarillinen syöttö Eetu Tuulolan viimeistelemään 3–0-osumaan oli illan kohokohta. Palve johtaa HPK:n sisäistä pörssiä lukemin 10+20=30.

2) Ylivoima puri. HPK iski kolme ensimmäistä osumaansa JYPin pelaajan kärvistellessä jäähyaitiossa. Myös päätöserän voittosinetti syntyi ylivoimalla. Palveen johtama viisikko pyöritti kuvioita näyttävästi.

3) Kolmas putkeen. SM-liigan jälkijoukkoon juuttunut HPK on löytänyt uutta ryhtiä peliinsä. Hämeenlinnalaisjoukkue kaappasi jo kolmannen peräkkäisen voittonsa. Sitä edelsi peräti seitsemän tappion putki.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

HPK jatkoi voittoputkessa

Vuodenvaihteen jälkeen piristynyt Hämeenlinnan Pallokerho nappasi kolmannen peräkkäisen voiton putkeen kiekkoliigassa, kun se kukisti kotonaan JYPin 5–3.

HPK värkkäsi peräti neljä ylivoimaosumaa. Kerhon kultakypärä Oula Palve (1+3) oli todellisessa tehovireessä ja järkeili JYPin puolustuksen auki. Näkyvästi esillä olivat myös kapteeni Otto Paajanen (2+0), junioritähti Kristian Vesalainen (0+2) ja laatupakki Joonas Lehtivuori (0+2).

– Kova joukkue oli vastassa, joka ei ole vahingossa menossa CHL:n finaaliin. Meidän ylivoima oli hyvää. Samoin ilmeeseen olen tyytyväinen. Palve on ottanut huikean stepin, sillä hänen pelinsä on entistä kokonaisvaltaisempaa, sanoi HPK:n valmentaja Antti Pennanen.

– Meidän alivoima tökkii tällä hetkellä. Nousimme lähelle, sillä tolppaan kilahti 4–4-tasoitusyritys. Pyörimme omissa viimeiset kaksi ja puoli minuuttia, totesi puolestaan JYP-valmentaja Marko Virtanen.
Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt