SM-liiga

Ässien tappiokierre syvenee, Hovinen KalPan voiton takeena

Julkaistu:

SM-liiga
KalPa nousi Ässien ohi sarjan yhdeksännelle sijalle.
Ässät–KalPa 3–4 (1–1, 1–1, 1–2)

Ottelun kolme pointtia

1) Tommi Taimen turhautuminen. Ässien Tommi Taimi otti tarpeettoman 2+10-minuutin jäähyn selästä taklaamisesta 59.36. Mikko Nuutinen talutettiin pukusuojan puolelle.

2) Niko Hovisen torjunnat. KalPa-vahti Niko Hovinen pelasi loisto-ottelun. Kolmesta päästetystä maalista huolimatta Hovisen 47 torjuntaa olivat avainasemassa kuopiolaisten voitossa.

3) Jyrki Ahon 400 liigapeliä päävalmentajana. Jyrki Aho saavutti torstaipelissä komean rajapyykin, mutta asema voi heikentyä näillä tuloksilla. Ahon vahvuuksina tunnettu puolustuspeli on pettänyt pahemman kerran.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Ässät laukoi 50 kertaa kohti maalia, mutta hävisi taas

Ässiä koetellaan tällä hetkellä monella tavalla. Loukkaantumisista on jo puhuttu, ja tappioitakin tiedetään tulleen viime aikoina. Sellainen tuli torstainakin, kun KalPa haki kolme pistettä Porista.

Aivan helpolla potti ei Kuopioon lähtenyt, sillä Ässät laukoi kohti maalia tasan 50 kertaa. Niko Hovinen poimi niistä torjuntatilastoonsa 47. Lopulta kamppailu päättyi 3–4 (1–1, 1–2, 1–1).

– Kyllä siinä hiki tuli. Töitä riitti koko ajan, mutta oli samalla maalivahdin näkökulmasta kiva pelata. Ei ollut tylsää, Hovinen pohti.

Ässille tappio oli jo kuudes seitsemässä edellisessä pelissä, samalla myös neljäs peräkkäinen. Päätöserässä Ässät voitti laukaukset kohti maalia peräti 21–4, mutta erä päättyi tasan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Hyvää oli se, että olimme parhaimmillamme, kun peliä ratkaistiin. Emme vain saaneet iskettyä tarvittavia maaleja. Omissa paikoissa pitäisi olla tylympi, Ässien valmentaja Jyrki Aho näki.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt