SM-liiga

HIFK hurjana siirtomarkkinoilla – nappasi tähtipelaajan kovalta kilpailijaltaan

Julkaistu:

SM-liiga
Antti Suomela siirtyy JYPin riveistä HIFK:hon.
Helsingin IFK on naarannut siirtomarkkinoilta melkoisen vonkaleen, jonka perässä oli usea suurseura sekä Suomessa että ulkomailla.

SM-liigan kirkkaimpiin tähtihyökkääjiin kuuluva Antti Suomela siirtyy seuraan meneillään olevan kauden jälkeen. 23-vuotias Suomela hyppää HIFK:hon yhdestä sen pahimmista kilpailijasta, ­JYPistä.

Urallaan väkevässä nousussa oleva monipuolinen keskushyökkääjä on muodostanut Jyväskylässä vahvan ja pelätyn hyökkäystrion Juuso Puustisen ja Jerry Turkulaisen kera. Suomela on operoinut JYPissä kolmosvitjan keskellä.

Kahta ensimmäistä vitjaa ovat tahdittaneet kokeneet Jarkko Immonen ja Juha-Pekka Hytönen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Arvaamattoman terävistä ratkaisuistaan kaukalossa tutuksi tullut Suomela oli joulukuussa koko sarjan tehokkain pelaaja. JYPin kultakypärä saalisti yhdeksässä ottelussa komeat 4+8=12 tehopistettä.

Suomela on SM-liigan pistepörssissä neljäntenä. Hänellä on 37 ottelun jälkeen 13+22=35 tehopistettä.

Viime kaudella hän ylsi tilastossa seitsemänneksi saldolla 22+23=45. Kyseinen kausi oli Suomelalle ensimmäinen kokonainen SM-liigassa.

Suomelan lukema tehopörssissä on koko sarjan paras: +22.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Siirron myötä Suomela palaa maakuntamatkaltaan lähelle lähtökuoppiaan. Suomela muistetaan espoolaisen juniorikoulun kasvattina.

Viime talvena kolme A-maaottelua pelannut Suomela on Acme World Sports Finland -agenttitoimiston asiakas. Tobias Salmelainen siirtyi yhtiön palveluksesta HIFK:n urheilujohtajaksi marraskuussa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt