SM-liiga

Kärpät syvensi Sportin ahdinkoa

Julkaistu:

SM-liiga
Tuska kasvaa Kuparisaaressa, Kärpät jatkaa lentoaan.
Sport-Kärpät 1-3 (1-0, 0-2, 0-1)

Ottelun kolme pointtia:

1) Tuskaisa kotijoukkue. Vain kolme peliä viimeisestä 20 ottelustaan voittanut Sport kyntää syvällä kaikilla rintamilla. Joukkueen kantti kentällä vaikuttaa ohuen ohuelta eivätkä väläyksittäin hyvät jaksot pelissä tuo minkäänlaista palkintoa.

2) Kärppien rutiini kantoi. Tiistain huikeatunnelmaisesta ulkoilmaottelusta Vaasaan saapunut Kärpät ei ollut parhaimmillaan, mutta sarjan kärkijoukkueen rutiini on huimaa tasoa. Joukkue väisti tarjolla olleen ohipelin tyylikkäästi.

3) Kuparisaaren kirkko. Vaasan jäähalli oli torstaina poikkeuksellisen hiljainen. Harvalukuinen yleisö (2590) sekä vaikenemalla protestoivat kannattajat saivat aikaan vaisuimman tunnelman Kuparisaaressa miesmuistiin.

STT:n ottelujuttu: Kuudes tappio peräkkäin – heikko menestys vie yleisönkin Sportilta

Sportin heikko menestys näkyy vaasalaisjoukkueen yleisömäärässä. Katsojat saivat nähdä Sportin kuudennen peräkkäisen tappion, kun liigajohtaja Kärpät haki vieraspisteet maalein 3–1.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Sportilla on historiansa suurin yleisömäärä Liigassa juuri Kärppiä vastaan, kun 2014 Vaasan jäähalliin ahtautui 4402 katsojaa. Torstaina katsojia oli vain 2590.

Sport hallitsi peliä ensimmäisen erän, mutta Kärpät sai pelinsä kuosiin ja hallitsi kahta jälkimmäistä erää. Kärpät on nyt voittanut viisi viime kohtaamista.

Pelin ratkaisua alettiin muovata jo toisen erän alussa, kun Kärpät kahdella ylivoimamaalilla siirtyi johtoon. Niitti oli Julius Junttilan päätöserässä ohjaama kolmas maali.

–Toivottavasti yleisö ei nyt hylkää Sportia, kannusti Kärppien päävalmentaja Mikko Manner entisenä vaasalaisena.

–Ei oma asemani huoleta. Enemmän olen huolissani pelaajien puolesta, jotka tekevät valtavan työmäärän, mutta palkintoa ei tule, sanoi Sportin päävalmentaja Tomek Valtonen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt