Miro Heiskaseen kohdistunut taklausyritys raivostutti HIFK:n urheilujohtajan – ”Kun johonkin tärähtää, sitten se oikeasti sattuu”

rac

Julkaistu:

SM-liiga
Tobias Salmelainen kävi todella kuumana HIFK–Ilves-ottelun jälkeen.
Ilveksen 4–3-voittaneen Helsingin IFK:n päävalmentaja Ari-Pekka Selin jakoi rauhallisena kommentteja ottelusta, kun vieressä alkoi tapahtua.

Helsingin jäähallin pukukoppikäytävällä otteluvalvojaa kuumeisesti odottanut HIFK:n urheilutoimenjohtaja Tobias Salmelainen meni antamaan palautetta, kun erotuomarikopin ovi viimein aukesi.

Salmelaisen asia liittyi kolmannessa erässä tapahtuneeseen tilanteeseen, jossa IFK:n nuoren tähden Miro Heiskasen luistelulinjalle leikannut Juuso Pulli yritti taklata Heiskasta.

Lyhyen keskustelun jälkeen Salmelainen korotti ääntään.

– Näitä ei saada kitkettyä, jos niihin ei oteta kiinni. Kertokaa te sille!

– Se on tuomareiden vastuulla.

– Joku sanoo sille! Sitten kun johonkin tärähtää, sitten se oikeasti saatana sattuu. Ei täällä voida estää tällaisia. Käykää nyt ilmoittamassa! Salmelainen murisi ja poistui HIFK:n suljettuihin tiloihin.

Ilta-Sanomat tiedusteli hetken kuluttua IFK:n viestintäpäälliköltä Petteri Linnavallilta mahdollisuutta saada vielä Salmelaisen näkemys julkiselle sanalle.

Salmelainen astui lyhyen odottelun jälkeen takaisin estradille.

– Tuollaiset eivät kuulu jääkiekkoon. Kiekoton pelaaja, viisi metriä ennen laitaa. Tuollaiset ovat todella vaarallisia tilanteita, Salmelainen linjasi.

– Meinasi kohdistua yhteen Suomen lupaavimmista pelaajista. Nämä pitää kitkeä pois. Jos se olisi osunut, olisi voinut käydä erittäin pahasti. Tätä peliä ei saada siistittyä, jos noita tilanteita ei saada pois.

IS kysyi myös Pullin näkemyksen tilanteesta. Lenkiltä takaisin Ilveksen kopille palannut puolustaja oli silminnähden yllättynyt kysymyksestä.

– Se oli ihan vastataklaustilanne. Se (Heiskanen) yritti tulla antamaan painetta. Ei siinä mitään, kompastui minun kantapäihin, Pulli sanoi.

Tilanteen näet artikkelin pääkuvana olevalta videolta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt