Viime vuonna HIFK jakoi ilmaisia ämpäreitä – sivalsi savolaisia nyt uudelleen: ”Kyllä meille maalaisille kuuluukin vähän kettuilla”

Savolaiset ottivat ilmaiset alushousut vastaan hymyssä suin.

Helsingin IFK jakoi savolaisilla pitkiä kalsareita.

25.10.2017 18:38

Vuosi sitten HIFK tempaisi kotiottelussaan KalPaa vastaan tarjoamalla sadalle ensimmäiselle savolaiselle ilmaiset ämpärit. Lisäksi helsinkiläiset opettivat mainoksessaan maalta Helsinkiin saapuville, kuinka jäähallin osoite tavutetaan oikein: Nor-den-ski-öl-din-katu. Kuten arvata saattaa, maalaisille kettuillut tempaus oli menestys, ja saavit tekivät kauppansa.

Keskiviikkona IFK uusi kampanjansa ja tarjosi sadalle ensimmäiselle savolaiselle ilmaiset pitkät kalsarit. Nytkin Helsingin jäähallin ulkopuolella oli väkeä jonoksi asti ennen ovien aukeamista. Rynnäkkö kalsarihyllylle ei ollut aivan hurjimmasta päästä, mutta IFK:n cheerleaderien jakamia kerrastoja haettiin tasaiseen tahtiin.

Kari-Pekka sai ensimmäisenä uudet pitkät kalsarit.

– Toivottavasti näille ei tulisi talven aikana ihan hirveästi käyttöä, nauroi aivan ensimmäisen parin napannut Kari-Pekka.

– Tämä on hyvää kisailua ja kuuluu tapahtuman henkeen. Hauska juttu. Tänään KalPa voittaa. On kyllä ennemmin tälle kerrastolle käyttöä Hifkillä!

Ensimmäisen parin onnellinen omistaja kertoi olevansa jäähallissa kiekko-ottelussa ensimmäistä kertaa 35 vuoteen. Silloin HIFK kohtasi SaiPan ja isännät voittivat.

”Jorkki” oli yhtä hymyä tempauksen jälkeen.

Savolaisten oli todistettava savolaisuutensa kalsaritiskillä, jotta saivat kerraston. Kaksi naista HIFK-vetimissä sai itselleen alushousuparit näyttämättä ay-korttejaan.

Savolaisuuden todistaneen henkilökortin avulla myös HIFK-vetimissä sai pitkät kalsarit.

Pesunkestävä savolainen ”Jorkki” Kinnunen kävi myös pokkaamassa oman parinsa.

– Hauska tempaus. Käyn muutenkin aina silloin tällöin täällä peleissä ja tällaiset tuovat sopivan pienen lisän matseihin.

Jorkkia ei helsinkiläisten keskellä kylmää. Hän käy taajan peleissä, ja aina HIFK-fanien keskellä. Hän on sen verran tuttu näky siellä, että saa fanittaa rauhassa.

Tässä kiekkoperheessä kumpikin sai uuden kerraston.

Poikansa kanssa otteluun tullut Pasi uskoi KalPan voittoon. Kuten muutkin, hänestä IFK:n keljuilu maalaisille oli mainio tempaus.

– Kyllä meille maalaisille kuuluukin vähän kettuilla! Katsotaan sitten, mitä keksitään kun HIFK tulee Kuopioon.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?