Pasi Nurminen pettyi SM-liigan päätökseen: ”Jonninjoutavaa ja typerää vatvontaa!”

rac

Julkaistu:

SM-liiga
Pasi Nurminen kummasteli SM-liigan kurinpitoryhmän langettamaa pelikieltoa.
SM-liigan uusi kurinpitoryhmä on antanut ensimmäiset pelikieltotuomionsa. Maanantaina julkisuuteen levisi tieto, että SaiPan Cody Kunykille annettiin viiden ottelun pelikielto.

Kunyk taklasi KooKoon Michael Kerästä viime perjantain ottelussa. Keränen loukkaantui tilanteessa, eikä pelannut seuraavan päivän ottelussa.

Voit katsoa taklauksen artikkelin yhteydessä olevalta videolta.

Lahden Pelicansin valmennusryhmään kuuluva Pasi Nurminen pettyi päätökseen. Nurminen kirjoitti tiistaina Twitter-tilillään, että hän olisi räväyttänyt Kunykille ”ainakin 10 peliä”.

Nurminen perusteli näkemystään IS:lle.

– Oletin, että SaiPan pelaaja saisi pitemmän pelikiellon. Nyt kun on suuren ääneen puhuttu, että tämäntyyliset temput kitketään kovalla kädellä pois, olisin odottanut kerralla pysäyttävää linjausta. Sellaista kovaa päätöstä, jonka jälkeen kenenkään ei tarvitsisi miettiä, mitä kaukalossa saa tehdä ja mitä ei, Nurminen sanoi.

Nurminen kertoi keskustelleensa taklaustuomiosta myös pohjoisamerikkalaisten asiantuntijoiden kanssa.

– Ei silti, mitä olen pohjoisamerikkalaisten asiantuntijoiden kanssa jutellut, myös NHL:ssä tuomio olisi saattanut olla alle viisi peliä. Pointti on siinä, että kun jotain muutosta haetaan, se pitää tehdä kerralla kaikille selväksi.

– Kukaan ei nimittäin jaksa, että lätkän ympärillä aletaan viikko toisensa jälkeen pyörittää jotain ihmedraamaa näiden keissien ympärillä. Nyt pitää keskittyä jääkiekkoon ja lopettaa jonninjoutava ja typerä vatvonta!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt