TS: SM-liigaseura antoi potkut tanssijoille – eivät suostuneet vaatimuksiin: ”Olen surullinen”

Tanssitytöt eivät kuulu enää Turun Palloseuran jääkiekko-otteluihin, kertoo Turun Sanomat.

TPS:n tanssijat viihdyttivät yleisöä viime kaudella. Tämän kauden avauspelissä heitä ei nähty.

11.9.2017 12:40

Asia kävi ilmi lauantaina, kun TPS kaatoi kotikaukalossaan Tapparan maalein 6–2. Turun Sanomat kirjoitti sunnuntaina tanssijoiden poissaolosta artikkelin, johon se haastatteli TPS:n toimitusjohtajaa Mika Eskolaa.

Vaikka aihe on turkulaiselle kiekkoyleisölle tuore, Eskolan mukaan ratkaisuun päädyttiin kuitenkin jo toukokuussa.

Hän kertoo, että päätöksen taustalla on TPS:n halu kehittää ruoka- ja juomatarjoilua suoraan katsomoihin ja vähentää näin jonotusta erätauoilla.

– Ongelma on se, että katsomokäytävillä alkaa olla liikaa liikennettä, jos siellä on myös tanssitytöt. Tämän takia me ajattelimme, olisiko tämä jotenkin yhdistettävissä niin, että tytöt tanssisivat hieman vähemmän ja tarjoilisivat siinä ohessa katsomoon. Tästä ei kuitenkaan päästy sopimukseen, joten nyt päädyttiin sitten tällaiseen ratkaisuun, Eskola sanoi TS:lle.

Toimitusjohtajan mukaan TPS harkitsee palkkaavansa jokaiseen ottelutapahtumaan 6–20 nuorta, jotka hoitaisivat katsomotarjoilua.

TPS:n tanssijoiden kapteeni Satu Sarparanta julkaisi sunnuntaina sosiaalisessa mediassa kirjoituksen, jossa hän vetosi turkulaisyleisöön tanssiryhmän palauttamiseksi katsomoon.

– Olen surullinen TPS:n päätöksestä ja vetoankin nyt mustavalkoisiin sydämiin: mikäli haluatte vielä tulevaisuudessa nähdä meitä tanssijoita hallilla, tykätkää tästä postauksesta, Sarparanta kirjoitti Facebookissa ja toivoi kannattajia lähestymään TPS-johtoa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?