Yön juhlineet Tapparan mestarit soittivat Aamulypsy-ohjelmaan – ”Mietittiin, että pyydetään teille pelikieltoa”

rac

Julkaistu:

Tampereella juhlia jatkaneet Juhani Jasu ja Pekka Saravo pääsivät ääneen Radio Suomipopilla.
Tampereen Tappara sai eilen toisen perättäisen kultamitalinsa SM-liigassa, kun Kuopion Kalpa kaatui kuudennessa finaalissa lukemin 1–3.

Viime vuonna kultajoukkueen pelaajat soittivat viinanhuuruisista juhlistaan Aamulypsyyn, eikä tämäkään mestaruusvuosi tehnyt poikkeusta.

Puhelun soitti ratkaisevassa finaaliottelussa 2–1-maalin iskenyt Juhani Jasu ja ääneen pääsi myös kulttipelaaja Pekka Saravo. Jasu kertoi pelaajien yrittäneen soittaa Aamulypsy-ohjelmaan jo tunnin verran ennen kuin onnistui.

– Ollaan tunnin verran koetettu teille soittaa. Mietittiin jo, että pitäisikö Liusjärven Sampolle soittaa ja pyytää teille pelikieltoa, Jasu vinoili.

Sampo Liusjärvi toimii SM-liigan kurinpitäjänä.

He olivat palanneet Kuopiosta kotikaupunkiinsa Tampereelle ja katselivat Jasun mukaan meininkiä Tampereen kattojen yltä.


– Ei olla levätty. Me oltiin valmiina pelaamaan seiskapeliä tänään, niin pitää olla valmiina myös valvomaan, Jasu kertoi.

Joukkue juhli mestaruuttaan koko yön. Valmentajia ei enää paikalla ollut, mutta joukkueen johtoa kyllä.

Jasu antoi puhelun uransa lopettavalle Pekka Saravolle.

– Ei tässä kummempia, on vaan mahtava fiilis. Ei nämä mestaruudet menetä arvoaan missään vaiheessa. Sen tietää, kuinka paljon on tehty hommia, Saravo kiitteli.

Saravo totesi Aamulypsyn Juha Perälän kannustuksen nostavan mestaruuden arvoa entisestään. Peksi jakoi kiitoksia myös Kuopioon.

– Olen 17 vuotta kiertänyt Suomea enkä ole koskaan nähnyt Kuopiossa sellaista meininkiä, mitä tänä vuonna oli. Oli kunnia tulla kaupunkiin. Jokainen jätkä voi katsoa siellä kirkkain silmin itseään peilistä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt