Liigastudio tänään klo 16.30: Ruuvi alkaa kiristyä – saako Pelicans tulikuuman SM-liigatähden kuriin?

rac

Julkaistu:

SM-liigan pudotuspelit
Liigastudio seuraa herkeämättä jokaista neljää puolivälieräsarjaa.
Tänään kello 16.30 alkava, maksutta katsottavissa oleva Liigastudio seuraa herkeämättä kaikkia neljää puolivälieräsarjaa. Jokainen ottelupari pelaa 3. ottelunsa tänään.

Liigastudiossa puhetta johtaa Tuomas Nyholm ja asiantuntijoina lähetyksessä ovat Petteri Nokelainen ja Mika Kortelainen. Pääpelinään Liigastudio seuraa tänään TPS ja HIFK:n välistä, Turussa pelattavaa kamppailua.

Ruuvi alkaa kiristyä etenkin Kuopiossa, missä KalPa hakee jo kolmatta kiinnitystä jatkopaikkaan. Pelicans on kärsinyt tappiot kahdessa aiemmassa kohtaamisessa, ja molemmissa kuopiolaisten sankarina on häärännyt tehohyökkääjä Janne Keränen.

Avausottelussa Kuopiossa Keränen upotti voittomaalin 2. jatkoerässä ajassa 92.22. Perjantaina Lahdessa Keränen kuritti Pelicansia tehoin 2+1, kun KalPa naarasi voiton maalein 3–2. Samalla laitahyökkääjä on noussut pudotuspelien pistepörssin kärkipäähän Ville Meskasen (3+2) kantaan.

Pelicansin olisi saatava Keränen aisoihin ja vastaavasti saatava tehoja irti omista kärkihyökkääjistään, mikäli lahtelaiset aikovat vielä taistella tosissaan välieräpaikasta. Justin Hodgmanin, Vili Sopasen ja Antti Erkinjuntin jäätyä maaleitta molemmissa puolivälieräkohtaamisissa Pelicansin terävimmäksi maalintekijäksi on noussut Kimi Koivisto (3+0).

Muissa ottelupareissa Tappara ja Ilves, JYP ja HPK sekä TPS ja HIFK taistelu jatkuu tänään tasatilanteessa 1–1.

Liigastudion kello 16.30 alkava ennakko-osuus on maksutta katsottavissa Ruutu-palvelussa ja Ilta-Sanomien verkkosivuilla. 4. erä käy läpi illan tärkeimmät tapahtumat noin kello 19.30 alkaen.

Klo 16.30 (Ruutu &IS, maksuton)

Liigastudio Live

Klo 17.00 (Ruutu, maksullinen)

Tapppara-Ilves

TPS-HIFK

KalPa-Pelicans

JYP-HPK

Noin klo 19.30 (Ruutu & @RuutuUrheilu Facebook Live)

4. erä