SM-liiga

Ilveksen valmentaja Karri Kivi hehkutti yltyvää huumaa: ”Törkeän makeata”

Julkaistu:

SM-LIIGA
Ilveksen päävalmentaja Karri Kivi haltioitui jo viime lauantaina fanien täytettyä Hakametsän ja kannustettua villisti pudotuspelipaikan varmistanutta joukkuetta.
Huuma yltyi entisestään torstai-iltana, kun pitkään rämpinyt tamperelaisjoukkue kylvetti Ässiä toisessa säälipudotuspelissä peräti 6–1 ja tasoitti ottelusarjan 1–1:een.

– Onhan tämä törkeän makeata. Kun aloitin homman huhtikuussa, haaveilin tämäntapaisesta menosta. Tiesin kuitenkin, ettei huumaa synny ilman menestystä, Ilveksen päävalmentaja Karri Kivi tunnelmoi.

Kivi on katsellut ihastuneena Hakametsän menoa jo jonkin aikaa.

– On hienoa nähdä, kun Ilveksen kannattajat hymyilevät taas ja pikkupojat kulkevat ylpeinä Ilves-takki päällä, Kivi riemuitsi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Miten hyvältä tämä voitto maistuu?

– Kun pudotuspelisarja on kesken, fokus siirtyy heti seuraavaan kamppailuun. On kylmä fakta, että yksittäisten runkosarjavoittojen jälkeen ilakoidaan enemmän kuin näiden jälkeen. Näkihän sen pelaajienkin ilmeistä, Kivi muistutti.

Kivi luotsasi Ässät Suomen mestariksi neljä vuotta sitten. Tuntuuko nyt erityiseltä, kun vastassa on sama joukkue?

– Ei yhtään. Sillä ei ole mitään merkitystä. Eikä meidän poikia kiinnosta pätkääkään meikäläisen historia. Tuskin kukaan edes muistaa, mitä neljä vuotta sitten tapahtui. Siitä on jo niin pitkä aika.

Millaisin miettein lauantain ratkaisukamppailuun Poriin?

– Molemmat pistävät kaiken likoon. Kaikki tietävät, että ensi viikolla on kaksi mahdollisuutta. Potkiskella kiviä tai jatkaa pelejä täysien salien edessä, Kivi vastasi.


Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt