SM-liiga

SM-liigaseura haki toimitusjohtajaa kivesten kuvalla – valitsi tehtävään naisen!

Julkaistu: , Päivitetty:

SM-liiga
Ässiin on tulossa SM-liigahistorian kolmas naistoimitusjohtaja.
SM-liigan perinneseura Porin Ässät säväytti syksyllä julkaistessaan ilmoituksen, jossa haki uutta toimitusjohtajaa seuran toimistolta tällä viikolla lopullisesti poistuneen Jukka Hirsimäen pitkän työn jatkajaksi.

Ilmoituksessa komeilivat kivekset, ja tekstissä haeskeltiin henkilöä, jonka pallit olisivat riittävää kaliiperia kovan tason työn hoitamiseksi.

Voit katsoa Ässien kohua herättäneen Twitter-kuvan tästä.

Perjantaina Ässät tiedotti, että kaivattu henkilö on rekrytointiprosessin päätteeksi löytynyt. Ässien valinta on kohdistunut Ilta-Sanomien sisäpiirilähteen mukaan pätevään naishenkilöön, jonka nimen seura kertoo julkaisevansa perjantaina 18. tätä kuuta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Satakunnan Kansan tietojen mukaan Ässien toimitusjohtajaksi on valittu Eeva Perttula. Hän on työkennellyt ravintoalalla toimivan Foodwestin toimitusjohtajana.

Jääkiekon SM-liigaseuroissa naistoimitusjohtajat ovat olleet melkoisia harvinaisuuksia. Myös porilaislähtöinen, myöhemmin myös pitkäaikaisena kansanedustajana tunnettu Leena Harkimo työskenteli Jokerien toimitusjohtajana 1994–99.

Harkimo ei kuitenkaan ollut SM-liigan historian ensimmäinen naistoimitusjohtaja. Sirkka-Liisa Rantsi työskenteli SaiPan toimitusjohtajana jo kaudella 1980–81.


* Yllä olevalla videolla huippuhetket Ässien eilisestä voitto-ottelusta HIFK:n vieraana.

Ässien uudelle toimitusjohtajalle ei ole luvassa pehmeää laskua työmaalle, sillä vaikka Jyrki Ahon päävalmentama joukkue on ylittänyt jäällä odotukset, taloudellisesti alkukausi on ollut seuralle hyvin raskas.

Klo 15.32: lisätty tieto tulevan toimitusjohtajan nimestä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt