SM-liiga

TPS:n ensi kauden valmennusjohto selvillä

Julkaistu:

SM-liiga
TPS siirtyy ensi kaudella turkulaiseen komentoon.
Yllättäen valmentajaa ensi kaudeksi vaihtanut TPS on valinnut ensi kauden valmennusryhmänsä.

Ari-Pekka Selinin päävalmentajana korvaa Ilta-Sanomien tietojen mukaan seuran A-nuoria valmentava Kalle Kaskinen, jolle päävalmentajapesti on ensimmäinen SM-liigassa.

Kaskinen, 42, saa avukseen Jokerien KHL-joukkueen valmennusryhmään kuuluvan Hannu Virran sekä Kaskisen kanssa seuran A-nuoria luotsaavan entisen huippuhyökkääjän Kimmo Rintasen.

Rintanen, 43, aloitti valmentamisen peliuran päätyttyä Sveitsissä. Viime kaudella hän oli Selinin apuna TPS:n liigajoukkueen valmennusryhmässä.


Virta, 53, on ollut SM-liigassa päävalmentajana sekä TPS:ssä että edesmenneessä Bluesissa. Jokerien valmennusryhmässä hän on ollut vuodesta 2010 lähtien, ensin SM-liigassa ja nyt kolmatta kautta KHL:ssä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kaskinen on tehnyt Virran kanssa yhteistyötä niin TPS:ssä kuin Jokereissa. Kaskinen on tällä hetkellä myös Lauri Marjamäen apuvalmentajana A-maajoukkueessa.

TPS:n nykyinen päävalmentaja Ari-Pekka Selin luotsaa joukkuetta toista kautta. Viime kaudella hän johdatti joukkueen puolivälieriin. Selinillä oli TPS:n kanssa kahden vuoden sopimus, jossa optio myös ensi kaudesta.

TARJOUS: Urheilulehti puoleksi vuodeksi

49,00 €/6 kk * (norm. 87 €)

Tilaa »
  • Painettu Urheilulehti viikoittain kotiin kannettuna
  • Kaikki tilausjakson aikana ilmestyvät kausioppaat, mm. Veikkausliiga

* Määräaikainen 6 kk:n tilaus, joka ei jatku automaattisesti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt