SM-liiga

SM-liigan ottelulähetyksissä uudistuksia – uusi Liigastudio-ohjelma nähtävissä lisämaksutta

Julkaistu:

SM-liiga
SM-liigakausi alkaa 16. syyskuuta.
Merkittävin uudistus SM-liigan lähetyksissä kaudella 2016–2017 on uusi Liigastudio-ohjelma, joka esitetään kahdesti viikossa – pääsääntöisesti tiistaisin ja torstaisin ennen liigakierroksen alkua kello 18.00 alkaen.

– Johtoajatus on se, että sen sijaan, että studiossa lueteltaisiin vain kokoonpanot ja tilastot a:sta ö:hon, me tarjoamme parhaat ja kiinnostavimmat puheenaiheet Suomen parhaasta ja kiinnostavimmasta urheilusarjasta, tuotantojen sisältöpäällikkö, asiantuntija Vesa Rantanen sanoo.

– Liigastudiosta rakennetaan kauden aikana kotimaisen jääkiekon koti. Haluamme olla teräväotteinen kone, joka johtaa suomalaista jääkiekkokeskustelua ja nostaa liigan pelikauden aikana jatkuvasti urheilukeskustelun ykkösaiheeksi. Sisällön laadusta ei tingitä, eikä yllättävyydestä. Illasta toiseen pitää yrittää säväyttää.

Liigastudiot ovat vapaasti katsottavissa Ruutu-palvelussa ja Ilta-Sanomien ISTV:ssä sekä suorina lähetyksinä että tallenteina.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Liigastudio-iltoina kierrokset myös käydään läpi otteluiden jälkeen noin kello 21 alkavassa Neljäs erä -ohjelmassa. Ohjelman alkamisaika elää otteluiden päättymisaikojen mukaan eli Neljäs erä voi toisinaan alkaa jo ennen kello 21:tä.

Ruutu+:n tiimissä on uutena asiantuntijana mukana ex-huippukiekkoilija, valmentaja Tero Lehterä. Viime kaudelta tutut selostajat Jani Alkio, Sebastian Waheeb, Anssi Ritari ja asiantuntijat Tuomas Tuokkola, Vesa Rantanen ja Mika Kortelainen jatkavat ruudussa. Liigastudioita isännöi viime kevään tapaan pääasiassa Tuomas Nyholm.

– Näkemystä, uskallusta ja intohimoa… Ilman näitä kolmea studioon ei ole asiaa. Koossa on loistava tiimi, joka täyttää kaikki kriteerit, kukin omalla persoonallisella tyylillään, Rantanen sanoo.

– Kauden mittaan studiossa nähdään molemmin puolin pöytää myös sellaisia yllätysvetoja, ettei kukaan jää kylmäksi. Koskaan ei tiedä, ketä on kameran edessä kun punavalo syttyy ja lätkän hermokeskuksen esirippu aukeaa. Luodaan vähän jännitettä, Rantanen vihjaa.

SM-liigan jokainen ottelu esitetään Ruutu+:ssa suorana ja selostettuna lähetyksenä. Ottelut näkee Ruudun netti-tv-palvelun ja Nelonen Pron kanavien kautta.

Ruutu ja Nelonen Pro kuuluvat Ilta-Sanomien kanssa Sanoma-konserniin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt