SM-liiga

Hirschovits lähestyy Raimo Helmisen ennätystä – näin ”Raipe” kommentoi tilannetta

Julkaistu:

SM-liiga
Bluesin Kim Hirschovitsin kevätkunto enteilee pääsyä historian kirjoihin.
Espoo Bluesin kapteeni Kim Hirschovits polkee SM-liigajäillä huimassa vauhdissa. Hirschovits on iskenyt vähintään yhden tehopisteen nyt 19 peräkkäisessä ottelussa.

SM-liigan pisteputkiennätys on vielä tällä hetkellä Raimo Helmisen hallussa. ”Raipe” taiteili pisteille 22 peräkkäisessä pelissä kaudella 1996-1997.

Bluesin runkosarjaa on jäljellä neljä ottelua, joten ennätys on Hirschovitsin ulottuvilla ja ennen kaikkea omissa käsissä.

Oletko seurannut Hirschovitsin tekemisiä, Raimo Helminen?

– Joo, ilman muuta on tullut seurattua. Hyvin on kaveri kyllä iskenyt pisteitä, ei voi muuta sanoa, miettii Helminen.

– Toisaalta myös Blues on pelannut erinomaista kevättä. Esimerkiksi ylivoimapeli on loistavassa kunnossa ja Hirschovits pääsee näyttämään parasta osaamistaan.

Onko sinulla muistikuvia tuosta kaudesta 1996-1997 ja ennätysputken rakentumisesta?

– Sen verran muistan, että aloin kiinnittämään asiaan huomiota, kun muut kyselivät pisteputkesta. Itse vaan pelasin. Veikkaan, että Hirschovitsilla on samanlainen tilanne eikä hän mieti liikaa mahdollista ennätyksen rikkomista.

Joko sinä olet henkisesti valmistautunut siihen, että uusi ennätys saattaa hyvinkin syntyä tänä keväänä?

– Heh, no siltähän se alkaa nyt näyttää, että pisteitä tulee koko ajan. Tuohan on vain hyvää mainosta SM-liigalle. Olen valmis luopumaan ennätyksestä, ei ole mitään ongelmaa sen suhteen, hekottelee Helminen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt