Blues salamamaalit liikaa Ilvekselle

rac

Julkaistu:

SM-liiga
Ilves nukkui ottelun alussa ja antoi Bluesille kaksi maalia eteen.
Asetelma:

Joukkueet kohtaavat kolmatta kertaa tällä kaudella. Ilveksen ensimmäien vierailu Espooseen oli hiljattain; tammikuun lopussa Blues oli murhaava ylivoimansa ansiosta parempi maalein 5-2. Bluesin kahdeksan ottelun voittoputki katkesi tiistaina Lahdessa, jossa se hävisi 2-3. Joukkue koki myös valtavan menetyksen, kun puolustaja Olli Malmivaara loukkaantui ja on sivussa loppukauden. Hyökkäykseensä Blues saa takaisin Kai Kantolan. Ilves menetti ykkössentterinsä Tapio Laakson sairastuvalle tiistain SaiPa-ottelussa.

Ratkaisu:

Ilves nukkui ottelun alussa ja antoi Bluesille kaksi maalia eteen. Tamperelaiset eivät missään vaiheessa nousseet uhkaamaan Bluesia taistelussa voitosta.

Erikoista:

Bluesin kapteenin Kim Hirschovitsin pisteputki venyi jo 14 ottelun mittaiseksi.

Otteluseloste:

Espoon Blues palasi jääkiekkoliigassa jälleen voittojen tielle yhden tappion jälkeen. Vastustaja Ilves ei pystynyt yllättämään vahvassa vireessä olevaa Bluesia vaan hävisi selkeästi 4–1.

Ottelu ratkesi jo avauserässä, kun Bluesin ykkösketju Ville Korhonen–Kim Hirschovits–Miro Aaltonen jatkoi vahvoja otteitaan ja teki tarjolla olevista paikoista maalit. Voittomaaliksi jäi Korhosen 2–0-osuma, johon syötön tarjoili Aaltonen.

Aaltonen totesi, että luottamus ykkösketjun kavereihin on tällä hetkellä kova.

Hirschovitsin pisteputki on nyt jo 14 peräkkäisen ottelun mittainen. Hän syötti Aaltosen avausmaalin. Liigan pisteputkiennätykseen on silti matkaa, sillä Raimo Helmisen ennätys oli 22 ottelua.

Blues taistelee suorasta pudotuspelipaikasta. Sarjataulukon tasaisessa ryppäässä sijoilla 3–8 on kuusi joukkuetta vain kuuden pisteen sisällä.

Yksi Bluesin sankareista oli myös Jari Sailio, joka maalasi kaksi viimeistä täysosumaa.

Bluesin päävalmentaja Jyrki Aho sanoi, että nyt päästiin taas työnteon tasolle.

IS-tähdet:

3 tähteä: Mikko Kuukka, Blues

2 tähteä: Jari Sailio, Blues

1 tähti: Siim Liivik, Blues

Tulospalvelu: Liiga 19.02.2015
Tulospalvelu: SM-Liiga sarjataulukko