SM-liiga

Ilveksen kolme pikamaalia liikaa HPK:lle

Julkaistu:

SM-liigq
HPK jäi Ilveksen kyydistä toisessa erässä.
Asetelma:
HPK ja Ilves ovat piste per ottelu –taulukolla laskettuna sarjan kakkos- ja kolmosjoukkueet. Kukapa olisi uskonut ennen kauden alkua? Ilves on voittanut viimeisestään kolmestatoista pelistä kymmenen ja voittoputki on venynyt viiteen peliin. HPK puolestaan on jäänyt pisteittä viimeisessä kahdessatoista pelissä vain kerran. Kahden huippuvireisen Hämeen ylpeyden kohtaaminen.

Ratkaisu:
Ilveksen tehohetki toisessa erässä toi kolme maalia kahteen ja puoleen minuuttiin. Samalla kun Ilves löi löylyä lisää, HPK romahti.

Erikoista:
Rymistelystään tunnettu Patrik Moisio teki liigauransa kaksi ensimmäistä osumaa. Joonas Riekkisen johtama Ilveksen neloskenttä säväytti muutenkin.

Otteluseloste

Ilves otti jo kuudennen perättäisen voittonsa jääkiekkoliigassa. Se kukisti tiistaina kotijäällään HPK:n 5-2.

Ratkaisevia maaleja llves pussitti toisessa erässä, jossa se iski kolme täysosumaa kolmen minuutin sisään. Yksi niistä oli Steven Zalewskin ensimmäinen Ilves-paidassa.

- Siinä oli löysää pelaamista meiltä, totesi HPK:n päävalmentaja Pasi Arvonen vierasjoukkueen mustasta hetkestä.

Ilveksen päävalmentaja Tuomas Tuokkola oli luonnollisesti tyytyväinen voitosta, mutta myönsi, ettei kotijoukkue ollut tiistaina parhaimmillaan.
- Ei auta kuitenkaan ruveta mököttämään, koska teimme viisi maalia. Valmistautuminen ja peliin latautuminen ei onnistunut, mutta pystyimme silti voittamaan. Näin tällä kertaa, Tuokkola tuumi.

Ilveksen Patrik Moisio teki kaksi maalia, joista toinen syntyi tyhjään pömpeliin.

IS-tähdet

3 tähteä: Tommi Kivistö, Ilves
2 tähteä: Patrik Moisio, Ilves
1 tähti:    Sami Sandell, Ilves

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt